Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ap-placenici

Marketing

Istina i medijska cenzura

Begovo Razdolje jučer -> https://fr-fr.facebook.com/pernari/posts/2349132745412495

Lajkajte, linkajte, šerajte... jer istina se mora čuti, a građane ove napaćene zemlje i njihovu imovinu se mora zaštititi. Najveća sramota je što vojska ne štiti ni bivše pripadnike, jer u tom selu kuće imaju i trojica branitelja. Jedan bojnik, jedan Vuk i jedan VP-ovac. Istodobno u nedalekim Delnicama se nalazi elita Hrvatske vojske - Zapovjedništvo specijalnih snaga.

Zakon o obrani od 2016. godine (NN broj 27) propisuje takvu mogućnost temeljem članka 62.a koji glasi;
(1) Oružane snage mogu pružati potporu policiji u zaštiti državne granice u skladu sa zakonom kojim se uređuje nadzor državne granice.
(2) Odluku o pružanju potpore Oružanih snaga policiji iz stavka 1. ovoga članka donosi Vlada, na prijedlog ministra obrane i uz prethodnu suglasnost Predsjednika Republike.


Znači u ovoj zemlji troje ljudi odlučuje o tome. Krstičević predlaže, Kolinda daje suglasnost i Plenkovićeva Vlada donosi odluku o slanju vojske na granice. Kad bi se htjelo stvar može biti riješena u par sati. Jer slike sa terena pokazuju da to nisu migranti, nego osvajači. Osmanlije smo 300 godina zaustavljali baš na tim granicama, a ovi nas danas probijaju. Nismo valjda uzalud tisućljećima krvarili za ove prostore? Stoga apeliram još jednom na potpredsjednika vlade, našeg ministra, generala, ratnika i mog zemljaka Krstičevića da učini ono što se mora i pokrene zakonsku proceduru za slanje vojske na naše granice. Ako ne vjeruje meni, nek povjeruje svom bivšem nadređenom. Jer ovo je uistinu invazija...


Post je objavljen 11.05.2019. u 11:57 sati.