Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Skica za portret

Drug Euro je izdura petnajst godina, ko u pjesmi Ko preživi petnajst godina u ka pe domu Zenica, taj je pravi hadžija.

Za to vrime nas je upozna i uveselija sa nevjerojatnom količinom guzica i sisa, i triba mu za to odat priznanje jer malo šta more čovika uveseliti ka lipa guzica ili sisa.

Zadnji dana se kolegi Euru pridružija u pričanju viceva i v. d. Pape koji je ispriča urnebesnu priču kako će nekakvu istinu tražit u dogovoru s podržavateljem i podupirateljem velikog srpskog humaniste, Voje patrijarhom Irenejem.


Vic mu je vrhunski, to se mora priznat, evo pravo dođe čoviku da se ispiša od smija.

Inače, ne uzbuđujem se ja baš previše oko toga ko će bit svetac a ko neće, nekako mi se čini da ako je neko zaslužio svetost, da mu onda i ne triba potvrda od komiteta, po meni svetost nekako dolazi od Boga a ne od komiteta, ili vrhovnog vođe, zato sam ja loš vjernik isto ka šta bi bio loš komunista, ne virujen u komitet i vrhovne vođe, a najviše od svega ne virujen u nepogrešivost, bilo čiju.

ali nećemo se bavit s time, idemo malo ogovarat, moj prijatelj Pale je jedan jako zanimljiv bloger, reklo bi se učen i pametan čouk, i ne traži ženu u sebi, nego se lipo i sa poštovanjem odnosi prema mojim prijateljicama s bloga, jedina mu je mana šta kad vidi slatko izbezumnji se ka kupus kad vidi janje da se peče, kao u pjesmi

ko bi reko janje da se peče
da miljacka mostove odnese

zli jezici kažu da je Pale nešto petlja sa nekon blognjuzicon, a nemamo provjerenih saznanja jel to ova naša, šta ti je ljubav, kad se čovik da prostiš zaljubi nema veze jel ona nedepilirana skojevka, ili iz ugledne terorističke obitelji, muški ka slabašna bića kaki jesu, oni bi se odma u SKOJ ubilužili

najveća podvala muškomen rodu je to sa prezimenom

ka ono ona se kad stupa, jen, dva, jen, dva, u tu da prostiš zajednicu, odriče bezimena, a onda ti dušu iščupa jer kad se ona mogla odrećč bezimena, moš i ti duše, ka da nije ona mogla ostat Sarah be iz plemena Benjaminovoga, a da nedužni bloger zadrži svoju besmrtnu dušu.

ako se pitate sad kakve veze ima Sarah be sa Palom, nema nikakve, osim šta su oboje moji prijatelji, nemaju drugih poveznica, Pale je jedna lirska duša, a ona glumi superherojinu, i skače okolo po stablin, u kostimu žene mačke, mislim ono Sarah be saberi se.

Umisto da tu svoju uspaljenost rješava ka Neukrotljiva čarolija, trčeć okolo, ona obuče kostim od žene mačke pa se rasteže okolo i uznemirava poštene i čedne blogere, Neukrotljiva pak kad jon ta uspaljenost udre u šufit otrči do Jaske ili do Vrbovca i to prođe, brez posljedica po nedužne blogere.

Da se vrtatimo kolegi slavljeniku Euru, mislin da bi bilo vrime da snimimo kalendar za blog za 2020 godinu, a da Euro bude urednik bira te autfitiće u kojima će se blogerice uselfisat, pa da i metimo na kalendar, uostalom ko bi na blogu moga bit mjerodavniji za osvjetljenje sisa na fotografijaman od Eura,

zato danas morete davat prijedloge koja blogerica bi mogla bit miss january kodnog imena siječanjka, pa ćemo onda dalje tako redom do prosjenke i regoča

Post je objavljen 10.05.2019. u 11:03 sati.