Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Ovih dana na jednoj TV stanici …


Jutro.
Pravimo planove za dnevne aktivnosti. Ono, kuhanje, trčanje po kući sa metlom I krpom se podrazumeva.
Što sve uraditi u vrtu, selu, gradu??
Mnogo toga zavisi od vremena, jer ne možeš farbati ogradu ako je sumnjivo na kišu, ali zato možeš ići u kafić na kavicu ili gvirkati po onim zavodljivim radnjama.
-Pali TV-pade odluka. Zašto se kaže pali, ne znam jer ne koristimo ni šibicu (za mladje to je drvce koje kauboji trljaju o čizme da dobiju vatru) ni upaljač, samo pritiskakamo pipkalicu.
Psssst. Počinje prognoza na jednom od million kanala.



U 8 č.
-Poštovani gledaoci kao što smo i najavili,osvanuo je lep i sunčan dan.Topla vazdušna masa koja nam stiže sa Mediterana zapljusnuće i naše krajeve,tako da će maksimalna dnevna temperatura ići i do 30 stepeni,što je iznad proseka za ovo doba godine. Za one koji se spremaju da izadju u grad i posete neku baštu ili kafić ovo je idealna prilika da obuku neku laganu odeću i uživaju u današnjem danu.
U 10 č.
-Poštovani gledaoci kao što smo i najavili, a što možete videti i na vašem ekranu pod uticajem ciklona sa Karpata stiže nam ovaj hladni talas koji će se proširiti na celu zemlju tako da su mogući povremeni pljuskovi sa grmljavinom, pa ako ste rešili da izadjete u grad, obavezno obucite nešto topliju garderobu, dok onim gradjanima koji su neoprezno izašli u grad u laganijoj odeći preporučujemo da dok se šetaju obave i kupovinu kišobrana ili sebe obraduju nekim debelim džemperom.
U 12 č.
-Poštovani gledaoci kao što smo i najavili, a što možete videti i na našem satelitskom snimku, pod uticajem anticiklona sa zapada dolazi nam ovaj topli talas koji će usloviti lepo i sunčano vreme u našoj zemlji, što je odlična vest za sve one koji se spremaju da izadju iz svojih domova i uživaju u suncu koje trenutno prži. Preporučujemo od garderobe majicu, neke kratke pantalone i papuče.Ovo vreme neće povoljno uticati na one koji su već pazarili kišobrane ili džempere, ali ako je za utehu, kišobran vam uvek može poslužiti u borbi za mesto u gradskom prevozu, dok kupovina zimske garderobe vam se može i finansijski isplatiti jer ste je kupili u predsezoni.

U 14 č.
-Poštovani gledaoci kao što smo i najavili, nagli priliv hladnog vazduha iz Sibira koji prelazi preko naše zemlju i kreće se dalje ka Evropi nateraće i one naše gradjane koji su neoprezno kupili samo kišobran i džemper da ulete u prvu prodavnicu i dodatno pazare bundu i šubaru. Još nije proglašen crveni meteo alarm, ali je moguće da ovakve vremenske prilike potraju tokom celog dana, što bi moglo da uslovi kišu, grad, susnežicu i sneg. Ovakve vremenske prilike će se negativno odraziti na one što su u grad izašli samo u majici i farmerkama,i kod njih će se pojaviti simptomi kao što su pojačana nervoza i razdražljivost.
U 16 č.
-Poštovani gledaoci kao što smo i najavili i što možete videti na našem grafikonu, kako ovo kompjuterski oslikano sunce potiskuje ove kompjuterski oslikane oblake i donosi lepo vreme u naše krajeve, što će nadamo se i one najupornije koji su odlučili da ovaj dan provedu kod kuće i prate našu prognozu izmamiti da prošetaju gradom. Moramo odmah reći da će ove vremenske prilike nepovoljno uticati na one sa kišibranima i džemperima, dok ne idu na ruku ni onima sa bundama i šubarama, te će oni osetiti simptome gušenja i pojačanog znojenja ali ako je za utehu, bar će finansijski ostati kratkih rukava.
U 18 č.
-Poštovani gledaoci kao što smo i najavili, kiša i grad veličine manjeg ananasa po glavi stanovnika koji su se stuštili na naš grad, iznenadili su samo one koji ne prate našu vremensku prognozu, ali su zato dali za pravo onima koji tvrde da će nam se ovakva klima u društvu…jednog dana obiti o glavu.Na ovom grafikonu možete videti kako ove kompjuterski oslikane gradonosne strelice i oblaci potiskuju kompjuterski oslikano sunce što znači da bi nevreme moglo potrajati.Na primedbe pojedinih gradjana i to uglavnom onih što se osećaju k’o pokisli i onih što čekaju da im nešto samo padne s neba kako naša prognoza nije tačna, čelnici naše kuće im poručuju (oni što vedre i oblače), da pažljivije prate našu prognozu…a ne samo s vremena na vreme.

U 20 č.
Poštovani gledaoci kao što smo i najavili, a kao što možete i sami videti u studio smo doveli i proverenog stručnjaka za vremenske prilike… baba Savku koja će nam na osnovu bola u krstima reći kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu.Trenutno je u našem gradu lepo i prijatno veče, a takvo vreme će se zadržati i tokom noći osim ako nas nešto ponovo ne iznenadi…kao grom iz vedra neba.Hvala vam na poverenju i što nas još uvek gledate jer mi smo tu zbog vas…za sva vremena…


Post je objavljen 10.05.2019. u 07:22 sati.