Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BILI SMO U BIVŠEM SUSTAVU ŽRTVE PARTIZANA I UDBE, I JOŠ UVIJEK SMO ŽERTVE "PREOBUČENIH" ?!MENE BRANKA STOJKOVIĆA - ŠTIT MOJA MAJKA STVORILA ME JE POLITIČAREM, I OSVETNIKOM, JOŠ U RANOJ MLADOSTI, KAD MI JE MAJKA REKLA KAKVA ZLA SU JOJ UČINILI PARTIZANI I JOSIP MANAOLIĆ - JOŽA, KOJI JE UBIO ANTU PEZERA, USTAŠKOG BOJOVNIKA, BRATA OD MOJE MAJKE, ODNOSNO MOGA UJAKA. PARTIZANI SU UBILI NEKOLIKO ČLANOVA MOJE OBITELJI. UBILI SU PRVO DIJETE OD MOJE MAJKE KĆER ANĐU KOJA JE BILA STARA 29 MJESECI. UBILI SU JOJ PRVOG SUPRUGA USTAŠKOG BOJNIKA, A MOJU MAJKU SU BACII U PARTIZANSKI LOGOR U VELIKOJ PISANICI, POD OPTUŽBOM DA JE ŠPIJUN ZA NJEMAČKE OKUPATORE. (Postoje još uvijek dokumenti o tome)

Nove generacije u Hrvatskoj se rađaju u velikim lažima. Moj otac Milan-Miloš Stojković je s nožem napao milicijsku stanicu javne sigurnosti 1969. godine u Bjelovaru, jer me je milicajac Nail Brulić tkz. "crni narednik" kao 11-godišnjaka iz čistog mira prebio..

Moj otac je uzeo kuhinjski veliki nož i pojavio se je u milicijskoj stanici, traži je milicajca Naila. Mog oca je tada smirio komandir stanice Stjepan Strunjak, tkz. "brko".

Drugo jutro još prije posla 07,00 sati, pojavio se je milicajac Nail Brulić, na vratima naše kuće (Trg Stjepana Radića br. 40) i izvinuo se je za svoje postupke.

Nail Brulić je bio bivši milicajac, a u ovom izmišljenom domovinskom ratu 1991., bio je policijski zapovjednik u Pakracu, tamo je osobno svojom rukom ubijao zarobljene Srbe i to činio u ime tobožnje Hrvatske države.

Vidite moj Hrvatski narode što se je radilo, samo su se "preobukli" i rekli su - to smo mi "Hrvati". I neka svaki pošteni Hrvat i Hrvatica danas nosi "hipoteku zločina" što je Nail Brulić ubijao Srbe, i njemu takvi slični !---------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.05. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4855.Post je objavljen 05.05.2019. u 12:07 sati.