Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NA OVAJ DAN 05. SVIBANJ 1945.,- 05. SVIBANJ 2019. GODINE POČINJEN JE VELIKI POKOLJ U BJELOVARU I OKOLICI !




NA OVAJ DAN 05. SVIBANJ 1945.,- 05. SVIBANJ 2019. GODINE POČINJEN JE VELIKI POKOLJ U BJELOVARU I OKOLICI !

Ratni zločin i zločin protiv čovječnosti počinila je Jugoslavenska armija u Bjelovaru, na čelu sa Josipom Manolićem - Jožom. Partizanski major OZN-e dao je zarobljene vojnike i civile sve masovno poubijati.

Veliki broj tih poubijanih ljudi završio je u masovnim gorobnicama u šumi Lug u Trojstvenom Markovcu, na starom bjelovarskom groblju sv. Andrija, u šumir Razbuška u Zvijercima, i tri masovne grobnice koje nalaze se na relaciji Predovac, i Kupinovac, upravo gdje je danas nova obilaznica.

Između ostaloga postoje i druge brojne masovne grobnice kao u selu Gudovac, sramota je; da još uvijek danas se o svemu tome šuti. Na čelu svih tih zločina bio je zločinac Josip Broz Tito, a za hrvatsku povijest ovo je važno znati.

Moja mama Drina Pezer i njena obitelj majka Danica Pezer, i sestre; Dragica, Iva, Šima, Kata, bili su doseljenici 1941.,iz Hercegovine, oni dali su se iz Bjelovara u bijeg prema Sloveniji i Mariboru, odnosno Bleiburguu, dok mog ujaka Antu Pezera, ustaškog bojovnika su zarobljenog Manolićevi partizani zaklali, tj. ubili i bacii u rupu...

Partizani su zaposijeli grad Bjelovar, 05. svibnja 1945. godine, i tako smo mi Hrvati živjeli još narednih 45 godina kao taoci i robovi Komunističke partije Jugoslavije, sve do 1990. godine, kad tobože smo oslobođeni, a naš "novi" osloboditeje je uravo partizanski krvnik Josip Manolić, koji se je preobukao u velikog demokratu (HDZ) na čelu sa UDB-om Tuđmanom, Boljkovcem, Bilandžićem, Pankrotićem, itd.

Za sav pokolj Hrvatskog naroda je kriva i Rimokatolička crkva, koja nas je izdala ,i stavila se je; na stranu masonskih patizana i komunista, jer to je bio njihov projekt "zla" i urota iz rimskog Vatikana.

---------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.05. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4854.



Post je objavljen 05.05.2019. u 09:20 sati.