Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

POVODOM sv. FLORIJANA ŽUPAN KOŽIĆ PRIMIO IZASLANSTVO VZZŽ-a

ZAGREB

Povodom obilježavanja blagdana svetog Florijana, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić jučer je primio izaslanstvo Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije na čelu s predsjednikom Stjepanom Ptičekom i zapovjednikom Josipom Novoselom.

Župan Kožić čestitao je blagdan sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, svim pripadnicima vatrogasnih postrojbi na području Zagrebačke županije i cijele Republike Hrvatske. Uputio je podršku vodstvu Vatrogasne zajednice, za koju je kazao kako izvrsno obavlja svoj posao te naglasio kako o vatrogascima uvijek govori s velikim ponosom jer su uvijek tu za žitelje Županije. – Trudimo se maksimalno vas financijski podržati jer bez kvalitetne opreme vaš posao je nemoguće dobro obavljati – rekao je Kožić poručivši kako je Zagrebačka županija u proračunu ove godine za vatrogastvo izdvojila najveći iznos do sada 3,9 milijuna kuna. Ovom iznosu treba dodati i sredstva koja sami DVD-ovi povlače putem natječaja.
Image and video hosting by TinyPic
Zapovjednik VZZŽ Josip Novosel kazao je kako su vatrogasci spremni za sezonu te da će i ove godine pripomoći kolegama u priobalju. Inače, VZZŽ s 18.500 vatrogasaca i 6000 operativaca je najmnogobrojnija zajednica u RH. Novosel je spomenuo i skoru dodjelu nagrada za likovne i literarne radove učenicima osnovnih škola na temu vatrogastva, Skupštinu VZZŽ, ali i županijsku vježbu Civilne zaštite koja će se održati 8. lipnja u Zaprešiću. Čestitkama u povodu blagdana svetog Florijana pridružio se i predsjednik VZZŽ Stjepan Ptiček koji je rekao kako su prihodi zajednice prije 15-tak godina iznosili svega 1,2 milijuna kuna, a danas su se popeli na 4,4 milijuna kuna.…. radio vrbovec

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 04.05.2019. u 08:23 sati.