Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

RASPAD SFR-JUGOSLAVIJE I RAT U HRVATSKOJ IMAJU POTPUNO VEZE SA VATIKANSKOM I CIA-inom OPERACIJOM "GLADIO".Hrvatska vojska ZNG (Zbor narodne garde) jede "ciganjske konzerve" u obrani Hrvatske.

HRVATI I HRVATICE - OBAVEZNO POGLEDAJTE MOJ VIDEO; KAKO JE STVORENA HRVATSKA?! MOŽETE NAČI AKO UPIŠETE: Branko Stojković iz Bjelovara - Hrvatska (00344)

Operacija Gladio je kodno ime za tajne operacije oružanog otpora koje ostaje iza sebe, a koje je planirala Western Union (WU), a potom i NATO, za potencijalnu invaziju i osvajanje Varšavskog pakta u Europi.

Iako se Gladio posebno poziva na talijansku podružnicu NATO-vih organizacija koje se bave NATO-om, "Operacija Gladio" koristi se kao neformalno ime za sve njih. U mnogim zemljama članicama NATO-a i nekim neutralnim zemljama pripremljene su operacije koje su ostale u tijeku.

Uloga CIA-e u Gladio-u i opseg njezinih aktivnosti tijekom razdoblja Hladnog rata, kao i svaki odnos s terorističkim napadima u Italiji tijekom "godina olova" (kasnih 1960-ih do ranih 1980-ih) predmet su rasprave. Švicarska i Belgija su imale parlamentarne istrage o tom pitanju.

PRAVOG JOSIPA BROZA TITA UBILI SU VLASTITI PARTIZANU U NJEMAČKOM LOGORU.

Čitam i slušam svakakva naklapanja o pravom i lažnom Titi. Pravi Josip Broz Tito je bio zarobljenu u njemačkom logoru 1941. godine, i tamo je bio sa ostalim zarobljenim partizanima. Njemačkom oficiru koji je bio inteligentan dodijalo je ubijati partizane; koji su izvikivali "sloboda", pa je smislio plan kako da Tita razuvjeri da se ne bori za pravu stvar. Gestapovac je našo jednog njemca u svojim redovima koji je znao jugoslavenski jezik, i koji je ličio na Tita. Njega je obukao u otrcanu robu od pravog Tita, i pustio ga da šeće po logoru s ostalim partizanima. A pravog Titu je bacio u najdublji tamni podrum. Glupi partizani i zatucani nisu skužili da ovo nije pravi Tito, dok je onaj truno u podrumu. Jedan dan njemački gestapovac iz tog kruga logor gdje su bili partizanji; pridveće uz igru svijetla - sjedi sa lažnim Titom i pije vino, i puši, i zabavlja se... I čita novine. Partizani u logoru nekoliko su dana sve to gledali i kipili... Zatim gestapovac je napravio završni čin: Lažnog Titu je povukao iz logorskog kruga i vratio zarobljenim partianima pravog Titu. Dok su ga njegovi partizani ubijali i pljuvali, pravi Tito nije znao zašto mu to čine.... I dalje je zauzeo poslije mjesto u Jugoslaviji, lažni Tito, koji je bio rođak od Winstona Churchilla.


---------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 04.05. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4852.


Post je objavljen 04.05.2019. u 08:09 sati.