Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ZVONKO ERGOVIĆ DARIVAO OPREMU DOBROVOLJNOM VATROGASNOM DRUŠTVU LUŽANI

LUŽANI
Piše: Stjepan Maksimović

Ugledni lužanski gospodarstvenik Zvonko Ergović 1.svibnja ove godine posjetio je prostorije Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lužani i tom prilikom vatrogasnoj postrojbi DVD - a darivao vrijednu opremu..
Image and video hosting by TinyPic
Primopredaji vatrogasne opreme vrijedne 4260 kuna prisustvovali su vatrogasni časnik Željko Pavoković i viši vatrogasni časnik Stjepan Maksimović. Samo dobro obučen, osposobljen i opremljen vatrogasac može uspješno izvršavati zadaće koje pred njega stavlja svakodnevica.Vodeći se tim elemetima a poštujući dugogodišnju povijest dobrovoljnog vatrogsatva u Lužanima i aktivnost koje se svakodnevno u cilju unapređenja zaštite od požara i preventivno i operativno provodi, gospodin Zvonko Ergović je naglasio:
“Mi smo aktivnosti , ne u ovakvom opsegu imali i ranije .Želio sam malo pomoći, jer red je pomagati društvo, pogotovo aktivno društvo. Kada vidimo mnogo mladih članova ,nije sve na starima - Pa onda bolje je da ja njima pomažem nego da oni meni trebaju.Ja sam ovo napravio zbog osjećaja odgovornosti, ne sada da se ja tu nešto reklamiram, ili ja tu nekakve bodove stičem. To je ovako čisto pomoć u zajednici i trebalo bi po meni više takve pomoć i to je na savjesti svakom od nas”.
Image and video hosting by TinyPic
U ime DVD Lužani na ovako vrijednom daru gospodinu Zvonku Ergoviću , zahvalio se vatrogasni časnik Željko Pavoković, naglasivsi pri tom: ” Vama gospodine Ergoviću, doista nije potrebna ni promocija ni reklama jer kvaliteta asortimana vaših proizvoda i sama činjenica da u ovako složenim uvjetima privređivanja, već dugo i vrlo uspješno plovite burama i neverama svjetskog ekonomskog poretka . Želim Vam još mnogo poslovnih uspjeha i iskreno Vam se, u svoje osobno ime i u ime svih članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lužan zahvaljujem .Vaš dar će uvelike ojačati našu operativnu sposobnost i spremnost na djelovanje kada to bude trebalo.

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 03.05.2019. u 20:17 sati.