Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZAPOSLENIK ŽUPANIJSKOG SUDA U BJELOVARU ZDRAVKO OŽEGOVIĆ (51) PRIJETIO MI JE SMRĆU !ZAPOSLENIK ŽUPANIJSKOG SUDA U BJELOVARU ZDRAVKO OŽEGOVIĆ (51) PRIJETIO MI JE SMRĆU !

Kriminalistička policija u Bjelovaru, završila je kriminalnu obradu nad osumnjičenim Zdravkom Ožegovićem, koji se nalazi u zatvoru. Prilikom pretresa kuće policija je našla ogromne količine oružja. Osumnjičeni Zdravko Ožegović putem svog mobilnog telefona poslao mi je SMS poruku; " Srbo ubiti ću te, i baciti ću te u Savu, budeš li još piso o HDZ-u, Josipu Trogrliću-Jozi, Marinku Pranjiću i Draganu Zlomisliću-Đoniju.!"

Pošto je osumnjičeni Zdravko Ožegović (51) zaposlenik Županijskog suda u Bjelovaru, cijeli predmet je oduzet od državnog odvjetništva; i predmet je prebačen na Županijski sud u Virovitici, tj. na Županijsko državno odvjetništvo, zbog sukoba interesa.

Ja samo poznajem Ožegovića iz viđenja, i ništa u životu mu nisam kriv. Telefonsku karticu i broj, on je iskoristio samo za ovu prijetnju, i poslije je bacio. Policija je Zdravka Ožegovića locirala ispod jedne video kamere. Ožegović je imao pristup svim dokumentima i predmetima na sudu, vadio je informacije, slikao i krao dokumentaciju...

Još jednom želim javno pohvaliti policiju u Bjelovaru, koja je radila na ovom slučaju, jer se je pokazala vrlo stručna i učinkovita...


---------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 02.05. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4849.Post je objavljen 02.05.2019. u 19:43 sati.