Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

IZLOŽBA FLORA CENTRUM MUNDI U LUDBREGU





CVIJEĆE, SLIKE, KERAMIKA, AUTOMOBILI…






Ovogodišnja 23. Međunarodna izložba i sajam cvijeća – Flora Centrum Mundi održat će se od 3. do 5. svibnja 2019. godine u Ludbregu na prostoru Trga Svetog Trojstva, parka dvorca Batthyany, u atriju dvorca Batthyany, ispred zgrade Gradske uprave, u ulici Ivana Gundulića i ulici Matije Gupca, na parkiralištu kod NK Podravina, i ispred zgrade Centra za kulturu i informiranje Dragutin Novak.
Svečano otvorenje je 3. svibnja u 17 sati uz promenadni koncert Puhačkog orkestra grada Ludbrega, a u 21 sat je koncert grupe „Crvena jabuka“ U subotu 4. svibnja događanja počinju s priredbom Dječiji cvjetni korzo ludbreških dječijih vrtića što će se održati na Trgu Sv. Trojstva. Proslava Dana centra svijeta biti će proslava godišnjice prijateljstva gradova i početi će u 16 sati, a u 21 sat predviđen je koncert Lidije Bačić.
U nedjelju 5. svibnja će u ulici ispred dvorca Batthyany biti izložba automobila „Old timer kluba Međimurje“. U 16 sati istoga dana biti će održani dječiji folklorni susreti u organizaciji KUD-a „Anka Ošpuh“ . Uz izlagače koji se bave proizvodnjom cvijeća, biti će tu izložba orhideja iz tropskog vrta u Dubrovniku, izložba bonsai-a uz radionice i predavanja, izložba čajeva, keramike od Nicol Sinković i slike Ivana Andrašića.


Post je objavljen 02.05.2019. u 17:11 sati.