Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLITIČARI I SVEĆENICI TE UJEDINJENE SOTONE DRŽE NAROD NA INFUZIJI I SA TAKVIM LJUDIMA UPRAVLJAJU.



Pokojni dr. Ante Lauc, profesor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, i bivši profesor Ekonomskg fakulteta, (rođen je 04.08.1941., u Trebinju – 03.03.2019., umro je u Osijeku), samo 6-7 mjeseci prije nego što je umro, s menom je telefonski razgovarao pet puta, i to je trajalo oko 5 sati. Njegov je glavni motiv našega razgovora bio: "Da li bi ja mogao oprostiti grijehe Josipu Maniliću - Joži, koje je počinio mojoj obitelji mnoga zla, i da više ne pišem o Manliću?!"

Profesoru i doktoru Laucu partiznski major OZN-e Manolić, nije nikoga u obitelji ubio, niti je bio tko u partizanskom logoru sa "glavom u torbi", itd. To je bilo vrlo jadno i smješno od profesora da mene nešto tako pita. Očito je; da Josip Manolić je Antu Lauca s nečime jako zadužio. U zadnjih detak godina javljalo mi se je oko "desetak ljudi" koji su imali slične ideje; moram izdvojiti neke kao što su: Saša Radović iz Opatije i Branimir Begović iz Koprivnice.

Sa svima njima sam raskinuo bilo kakve dalnje odnose. Pisao sam već o tome kako je Saša Radović, bivši pukovnik HV-a i SIS-a hvalio Josipa Manolića, a Branimir Begović iz Koprivnice, je od Manolića "obavještajac" koji mi je u nekoliko navrata sugerirao i tvrdio da Manolić je pošten čovjek. Moram kazati ovdje i ovo; da su sve to ljudi od Manoliča, koji ih je debelo s nečim zadužio...

Samo se još uvijek čudim da je dr. Tomislav Dragun, kojeg osobno poznajem, pisao je i štampao knjige za Sašu Radovića, koji je ucjenjivao generala Ivana Čermaka. itd.


---------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 29.04. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4846.


Post je objavljen 29.04.2019. u 08:16 sati.