Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ap-placenici

Marketing

Plaćenici i šume


Današnji supertajni trening odrađen je na supertajnoj lokaciji u supertajnom sastavu. Šuma je to u kojoj nismo bili čak od listopada prošle godine, pa smo se nemalo iznenadili sa masakrom koji su u njemu počinile Hrvatske šume. Posjekli su sva stabla osim hrastova u istočnom dijelu šume. Prizor nas je ostavio potpuno u šoku. Iako već cijelo desetljeće operiramo po državnim šumama, sječu kojoj svjedočimo samo ove godine još nismo zabilježili. Nešto se jako čudno događa po tom planu.

Placenici

Lošoj meteo najavi unatoč taktički odabir šume na temelju poznavanja lokalne meteorologije pokazao se punim pogotkom. Uostalom ne bi švabe slučajno tu počele graditi aerodrom za svoje bombardere 1943. godine. Stoga danas na teren izlaze samo Plaćenici koji znaju znanje kao bivši DVO-i. Tri časnika i tri vojnika dijele se upravo tako i odrađuju ukupno četiri borbe sa po tri života.

Placenici

Grizlo se na obje strane, taktički promišljalo se i napredovalo u sastavu trojki. Prema konačnom rezultatu vrlo teško je reći koja je strana dominirala. Situacija se mjenjala iz trenutka u trenutak i sve je bilo tu negdje. Jer kao što pilotska palica ne poznaje čin, isto tako ga ne prepoznaje ni jurišna puška ili njena replika. Taktičko kretanje i koordinacija rada linije je ono što donosi prevagu na terenu. Više satno taktičko nadmudrivanje po šumi zaključili smo s hemljskim treningom uz aute. Do sljedeće prigode...


Post je objavljen 28.04.2019. u 16:59 sati.