Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kvantniaktivista

Marketing

Moje ime je Iva, ja sam kvantni aktivista.

Kvantni aktivizam počinje kada svoj svjetonazor temeljen na materijalnom promijenimo u svjetonazor temeljen na kvantnoj fizici. Kvantni aktivista posvećuje svoj život balansiranju između dvije krajnosti, materijalne i duhovne. Za kvantnog aktivistu život u egu i život u duhu treba biti uravnotežen i usredotočen na osobni rast, te širenje svijesti. I stoga ,moj put je srednji put; cijenim duhovno i suptilno, ali i materijalno. Kvantni aktiviste uvažavaju nijanse materijalnih dimenzija življenja, kao što su rad za novac, ali se ne identificiraju sa svojom profesijom kao takvom. Otvoreno uživaju u suptilnom i istražuju osjećaje, značenja i vrijednosti- hrana za Dušu. Kvantnom aktivistu važno je balansiranje između osjećaja, razmišljanja i intuicije. Važna su mu sva stanja svijesti, i posvećeno ih istražuje.

Osim kvantnog aktivizma, praktikant sam transcendentalne meditacije. O blagodatima meditacije koje se reflektiraju na svakodnevni život pisat ću vam obilato u narednim blogovima, zašto mi je poslužila kao alat u dostizanju viših stanja svijesti, te kako sam, prakticirajući meditaciju, postigla mentalnu higijenu, koja je toliko važna kao pranje ruku.
Isto tako bavim se frekvencijama, binauralnim tonovima, o njima ću isto pisati te tako vam dati smjernice kako ih možete koristiti.

Govorit ću vam o epidemijskom problemu današnjeg društva, koji se bori tražeći nju, njezino veličanstvo Dušu, koju pišem velikim početnim slovom, jer ona ne zaslužuje mala slova.

Pisat ću vam i o njoj, najvećem faliocu današnjice, ljubavi za biće, te kako doći do tog stanja gdje nema nedostatka Nje, već samo izlijevanje i davanje.

Pisat ću vam lekcije vanobrazovnog sistema, na razini Duše, gdje je dekan sama ona, Duša.

Dijelit ću s vama moje iskustveno znanje, preko desetogodišnjeg rada na sebi, transformacija, preoblikovanja, pa eto, možda potakne tragaoca u vama, ili vam samo popravim dan.

Rad na sebi je najuzbudljivije vrijeme koje ćete pokloniti sami sebi, tu se događaju stvari koje pojmiti ne možete, kojih nema na filmovima ni YouTubeu, stvari koje nikada niste kušali jer sastojke delicija doživljavate sami pod vodstvom nje same, kraljice Duše. Rad na sebi vam donosi najveću avanturu, od koje imate koristi, a ne samo doživljaje. Moje pisanje je na drugoj razini postojanja, kada se stopite sa njime ,došli ste DOMA, naravno, ako tamo želite biti. I stoga, ja nisam ni učitelj ni guru, ja sam samo suputnik kojeg si možda pitao za put, pokazala sam ti NAPRIJED, kako tebi tako i sebi.

Nadam se da sam zrnce zanimljivosti probudila u vama, a do sljedećeg čitanja

Ciao





Post je objavljen 28.04.2019. u 12:35 sati.