Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Good Save little Muhamed

Ako se okladite da će se dite od princa Harya i one njegove kokoši, zvat Muhamed i uplatite 1 funtu dobit ćete 500 funti.

Najmanje ćete dobit ako uplatite na to da će se dite zvat Diana, a ni s Lizbeton se nećete obogatit, Lizbeta se zove kraljica, ona šta neće da umre da samo da oni debil od njenog sina Čarli i njegova zubata Camila ne bi postali kralj i kraljica, pa će baba živit dok Čarli ne umre prija nje.

Kod nas pasionirani sakupljač hrvatskih kuna Milorad Pupovac, oće u europski parlament, jer koji kurac ne bi malo pasionirano skuplja i eure.

Okolo je polipio jumbo plakate, na kojima se pita kako je biti Srbin u Hrvatskoj, i tako oće kako on kaže prvog Srbina odvest u europski parlament.

Ne znam što o tome misle Jovo i Rosa Ćupurdija, ponosni roditelji Biljane Borzan, valjda Milorad našu Bilju ne smatra dovoljno Srpkinjom, možda zato što se udala za Hrvata, pa nije čista arijevka.
Ne pomaže ni to što je mama Rosa bila tajnica u Udbi, Bilja se krivo udala i Milorad nikako ne more priznat da je Bilja Srpkinja, a zna se da potvrde o čistoći rase izdaje Milorad osobno i niko drugi.

Inače listu za prvog Srbina u EU je predala Samostalna demokratska srpska stranka, koje je utemeljitelj Goran Hadžić, istaknuti bivši član Saveza komunista, i SDP -a, inače osuđeni ratni zločinac, što će Europu zasigurno oduševit.

Inače naša pravoslavna braća u Kristu sutra slave Uskrs, ili kako to oni kažu Vaskrs, pa bi bilo lijepo da im čestitamo, nadajući se da te čestitke neće izazvat nemir kod blogera kao što ga je izazivalo čestitanje katoličkog Uskrsa, u stvari vjerojatno su kod mame za Vaskrs pa su militantni aleizam malo stavili po strani, pa će kad se okrijepe slasnom pečenkom, i malo odmore nastavit sa osvješćivanjem.

Nismo ništa dobili na eurojackpotu, imali smo jedan broj vamo, jedan tamo, ali svaki početak je težak, a svaki petak je prigoda za metak.

Danas je 28. Godišnjica osnutka 4. Gardijske brigade Pauka, prilika da se sjetimo svih onih koji više nisu s nama, neka počivaju u miru, u zemlji za koju su dali najviše što su mogli.






Post je objavljen 27.04.2019. u 19:59 sati.