Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

GRAD SISAK PRIPREMA SAJAM CVIJEĆA

PRIJAVE DO 27. TRAVNJA

Tradicionalna cvjetna manifestacija Sajam cvijeća održavat će se od 6. do 12. svibnja na prostoru Šetališta Vladimira Nazora u Sisku. „ SISAK – EUROPSKI GRAD SPORTA“, tema je ovogodišnjeg Sajma cvijeća.
Oraganizatori sajma su Grad Sisak, Dom kulture KKV i TZG Sisak.

Na Sajmu mogu sudjelovati floristi, hortikulturisti, proizvođači i prodavači rukotvorina i prehrambenih proizvoda.
Najdugovječnija gradska manifestacija, koja ima tradiciju š od 1967. godine, i za ovogodišnje izdanje, osim ponude izlagača, najavljuje popratni zabavni program za djecu i odrasle.
U lipnju 2002. godine u Velikom Kaptolu, Turistička zajednica grada i Grad Sisak obnovili su „Sajam cvijeća“, prepoznavši ga kao zanimljiv turistički projekt. Stizali su gosti iz raznih krajeva, uživajući u izložbi cvijeća, razgledu grada, muzeja i vožnji brodom po Kupi. Iz godine u godinu, povećavao se broj izlagača kao i posjetitelja, a time je rastao i značaj sajma i njegova prepoznatljivost.
Za Siščane koji uređuju okućnice i poslovne prostore, Sajam im prezentira nova rješenja iz kojih crpe ideje za svoje vrtove i firme, stvarajući kvalitetnije življenje i pridonoseći ljepšem izgledu grada Siska.
Zanimljiva je promjena mišljenja onih koji posjete Sisak jer mnogi ga percipiraju kao sivi, industrijski grad, a Sisak je zapravo “zelen” i zanimljiv grad s prekrasnom šetnicom uz Kupu, grad bogate kulturno-povijesne baštine i brojnih sportskih sadržaja. Ove godine s ponosom nosi titulu Europskog grada sporta koja je i tema ovoga Sajma cvijeća.
Voljeti svoj grad znači uređivati ga, predstaviti u najljepšem svijetlu, pozivati u posjet prijatelje i poslovne partnere, a Sajam cvijeća je odlična prigoda za to !
Oraganizatori sajma su Grad Sisak, Dom kulture KKV i TZG Sisak.

Prijave za izlaganje primaju se do 27.travnja. Sve prijave slati poštom na adresu: TZ grada Siska, Rimska 13/a, 44000 Sisak; fax: 044/521-615;tel: 044/522-655; ili na mail: tzgsiska@tzgsiska.tcloud.hr

Voditeljica projekta je Danijela Gotal Grgurač, 091/15 43 390




Post je objavljen 20.04.2019. u 23:50 sati.