Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

KONFERENCIJA 4. INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA


PODACI SU GORIVO DIGITALNE TRANSFORMACIJE

Početak je tehnološke revolucije koja iz temelja mijenja rad u tvrtkama, upravljanje javnim i privatnim sektorom. Cilj konferencije je predstaviti horizont utjecaja promjena. Nema područja koje neće biti zahvaćeno. Na konferenciji će se moći saznati iz konkretnih primjera kako započeti s primjenom u vlastitoj tvrtki.
Podaci su gorivo digitalne transformacije, a umjetna inteligencija (AI) s računalstvom su ključni motori. Međutim, ne postoji AI bez IA (informacijske arhitekture): podaci moraju biti jednostavni i pristupačni (ali sigurni!). Namik Hrle je je glavni tehnološki direktor i predsjednik IBM Data and AI Technical Leadership Teama.
On je IBM-ov glavni inovator, ima svjetsku reputaciju kao vrhunski stručnjak za korištenje podataka i AI za digitalnu transformaciju i biti će na konferenciji u Branimir centru, ulica Kneza Branimira 29, na dan 17. svibnja, koja prema planu treba početi u 10 sati.

Teme o kojima će biti riječ na konferenciji su : Hrvatska na putu prema 4. industrijskoj revoluciji , Rizici i izazovi 4. industrijske revolucije ,Gospodarski sektori u Industriji 4.0 i neiskorištene niše

Čovjek i stroj u Industriji 4.0: Radna snaga budućnosti ,Upotreba AI u transformaciji javnih servisa , Da li su podaci nafta ili obnovljivi izvori energije?
Javne usluge u službi Industrije 4.0

Prijave za dolazak na konferenciju na: Lider media: telefon 01-6333-513 i meil: konferencije@lider.media | http: lider.events/4ir




Post je objavljen 19.04.2019. u 09:03 sati.