Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Umak



Nisam fan začina, uključujući papar i sol, jelo mi što prirodnije, uglavnom to bolje. Ipak umaci posebno pikantni, znaju prijati, šteta što jučer umak od hrena nije bio dovoljno oštar. Inače hren je jedan od največih štetočina na brdu gore u Gorskom kotaru, gastronomski mi je najbolje jednom prijao svježe oriban uz hrenovke u lokalu u centru Beča.
Dobio sve nalaze sa sistematskog, nikad bolji, zbilja sam ostao iznenađen, posebno jer zadnjih mjeseci ne živim baš neporočno.
Zadnji dan nastave prije mini odmora, opuštena atmosfera, jedna učenica mi na odmoru reproducirala snimljenu svađu s dečkom preko mobitela, s molbom da izrazim svoje mišljenje, nije odustala ni nakon što sam joj pokušao objasniti da sam ja iz nekog sasvim drugog vremena i priče, mnogo slobodnijeg od ovog danas. Dao joj ipak podršku, ne može ona biti kriva zbog njegovih posesivnih projekcija, naravno nisam koristio takav rječnik, samo kratko potvrdio ono što je željela, uz ogradu da nitko nikad ne može razumijeti tuđe veze.
Sad čekanje Uskrsa, pa put, sve pet.
p.s.
Sunce mami vani, čekaju me, blogove obilazim predvečer, nadam se da je Eurov Augsburg pobjedio.

Post je objavljen 17.04.2019. u 15:12 sati.