Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

HRVATSKA POLJOPRIVREDNA KOMORA POTPISUJE UGOVOR S TVRTKOM RWG


UGOVOR RADI UŠTEDE

Hrvatska poljoprivredna komora potpisuje ugovor o suradnji s tvrtkom RWE http://www.rwe.hr/hr-HR/RWE/RWE_u_Hrvatskoj.aspx te iznosi nekoliko informacija u vezi s RWG želi omogućiti svojim članovima.
Objavljujem informaciju Hrvatske poljoprivredne komore:


logoHPK

Za članove Hrvatske poljoprivredne komore RWE ekskluzivno nudi brojne pogodnosti:
Svaki član HPK koji potpiše ugovor o opskrbi električne energije s RWE ostvaruje uštedu u prvoj godini 10% u odnosu na HEP-ov cjenik univerzalne usluge, a u drugoj i trećoj godini ostvaruje pogodnost našeg cjenika B (on osigurava uštedu od 3% u odnosu na HEP-ov cjenik univerzalne usluge).

Svaki član HPK koji potpiše ugovor s RWE-om dobiva i dodatan jednokratni popust dobrodošlice od 100 kuna na opskrbu električnom energijom, te gratis 2 LED žarulje.

Tvrtka RWE kao jedini tržišni opskrbljivač svim svojim kupcima nije povećala cijenu opskrbe plinom, te svi naši novi korisnici imaju 9,29% jeftiniji plin od svih ostalih opskrbljivača.

Uz to, svaki član HPK koji potpiše ugovor s RWE-om dobiva i dodatan jednokratni popust dobrodošlice od 100 kuna na opskrbu plinom, te gratis 2 LED žarulje.

Svi članovi HPK koji potpišu ugovor o opskrbi električnom energijom i(li) plinom dobivaju besplatne usluge Majstor u kući
(365 dana u godini potpuno besplatno dostupan je majstor za sve hitne popravke, poput kvara na vodovodnim instalacijama, grijanju i sl., trošak svake intervencije ograničen je na 1.000,00 HRK, neograničen broj intervencija),
te Doktor u kući (besplatni liječnički savjeti 24 sata dnevno, 365 dana u godini, te pokrivanje dijela troškova smještaja u bolnicama).

U našem asortimanu nudimo LED žarulje (Generela Electric), perlatore i tuševe (Hansgrohe), detektore metana, ugljičnog monoksida, dima i LPG-a, te smart klima uređaje (Mitsubishi i Gree) uz višegodišnje garancije i poklon 1 LED žarulju.
Svi naši proizvodi mogu se platiti jednokratno ili na 36 mjesečnih rata integriranih u računu za električnu energiju.

Također, u ponudi imamo i proizvode bijele tehnike (A+++), a od nedavno u ponudi imamo i sustav pametnog grijanja (Danfoss) i solarne panele.
Sve proizvode dostavljamo, montiramo i održavamo, a plativi su u 60 mjesečnih rata koji mogu biti integrirani u računu za električnu energiju.
Ponudu RWE mogu iskoristiti i članovi šire obitelji Vaših članova, te ostvariti sve navedene benefite.
Za svaku osobu koju preporuči član HPK, a s kojom RWE potpiše ugovor o opskrbi, RWE će pokloniti dodatnih mjesec dana besplatne električne energije (max. 12 preporuka po članu – max. godinu dana besplatne električne energije).
Ukoliko želite da vas RWE kontaktira, ljubazno Vas molimo da nas obavijestite o tome putem e-maila.
Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Hrvatska poljoprivredna komora
(Croatian Chamber of Agriculture)
Ulica grada Vukovara 78, Zagreb
Web: www.komora.hr
E-mail: vijesti@komora.hr
Tel: +385 1 6109 804




Poslovnim aktivnostima innogy grupe u Hrvatskoj od 2013. godine upravlja tvrtka RWE Hrvatska d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. RWE Hrvatska u energetskom lancu vrijednosti sudjeluje kroz prodaju električne energije (RWE Energija d.o.o.), prodaju plina (RWE Plin d.o.o., Koprivnica opskrba d.o.o., Montcogim-plinara d.o.o.), distribuciju plina (Koprivnica plin d.o.o., Montcogim-plinara d.o.o.) i zbrinjavanje otpadnih voda (ZOV d.o.o.).






Post je objavljen 17.04.2019. u 07:54 sati.