Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Jutarnja smjena



U nedjelju smo vozeći se kući slušali one Balaševićeve pjesme o devedesetima koje se trebaju jebati, te dabogda se nitko nikad ne sjeti tih skotova, protuha i lopova, koji su između ostalog vodili rat. Približavam se kraju čitanja Malićevog dnevnika osamdesetih, u 1989. sam godini i zanimljivo, zbilja je kletva kod nekih upalila, spominje se na više mjesta Miroslav Šolević, kojeg smo eto svi, barem iz mog društva potpuno zaboravili. Ta baraba je putovala po svim republikama bivše države i predvodila rušenje vlasti tamo i instaliranje Miloševićevih poslušnika. Guglao sam, što je uopće s tim tipom danas, nećete pogoditi, čuva koze nastavljajući obiteljsku tradiciju.
Danas je onaj utorak kad ustajem izuzetno rano, te sa svojim psom u polumraku bauljam okolo. Danas sam ja njega slijedio, on jedno vrijeme neku mladu damu dok nije stala na autobusnoj stanici, učinila mi se u jednom momentu s leđa poznata, no kad se okrenula, nije bila, ova je zgodnija, nisam očekivao pa nisam ni pokušao snimiti.
Naporno mi je vrijeme između nastavnih satova, kad bih eventualno kao neki imao vlastitu učionicu, mislim da bih jako rijetko izlazio iz nje.



Post je objavljen 09.04.2019. u 12:14 sati.