Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Munch u prirodiUspjeli smo subotu izuživati u prirodi, nakon što je Jin herojski izdržao zadnju injekciju. Veterinar je sugerirao još jednu, no mi smo mu prenijeli da, ne znamo zašto, nakon tih injekcija stalno traži hranu, a nije baš u najboljoj kilaži, pa je vet odustao.
Očekivali smo blato gore, ipak je bilo podnošljivo, nije izgleda bilo potopa najavljivanih na teve. Moglo se i kopati, mada su promjene jako slabo vidljive, baš sam jučer malo meditirao, nije bilo previše veselo onima koji su živjeli od zemlje.
Malo sam i prošetao sa svojim psićem, razmišljao kako nas i opterećuje preveliko znanje i kako je lakše ideološki obojenim ne samo blogerskim bojovnicima, koji mitraljiraju po svojim crnobijelim shemama. Dosta oboljelog drveća, a oboljele su čitave šume, me asociralo na nekog umjetnika.
Našao jutros prihvatljivog alpskog pršuta, naravno s rokom trajanja koji ističe, uzdam se da su Europi ozbiljnije kontrole nego kod nas.
Jučer smo ulovili zraka i rekreacije, što danas kad nas, što bi rekli blog pjesnici, i nebo oplakuje, a na televiziji nude šefa stranke koja je do dvadesetih godina prošlog stoljeća i ubojstva Rose Luxemburg bila i perspektivno lijeva, barem u Njemačkoj?!

Post je objavljen 07.04.2019. u 12:27 sati.