Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Klobase dan spašavaju



Vikend baš ne ide kako bi trebao, jučer katastrofalno loš kišan dan, jedino što je meni, poznatom ljubitelju kobasica, ponuđena za marendu kobasica u vinu, u restoranu kojem više ne znam ime, nekad je bila Zlatna školjka, pa su se nazivi mijenjali, mi kažemo, idemo kod Barbierija, po prerano preminulom bivšem vlasniku, u čije vrijeme smo se i navikli na ovu destinaciju. Odličan je bio i krumpir, sve za 35 kuna. Jučer je jako i zahladilo, pogrešno sam se naravno obukao i ništa nije išlo kako bi trebalo.
Danas do podne moramo kod veterinara, Jin treba dobiti završnu četvrtu injekciju u seriji, onda smo mislili produžiti do brda, sad više nismo sigurni, gume su nam zbilja potrošene, nove su naručene za drugi ponedjeljak, s lovom kako bu bu. Čitam ove Malićeve dnevnike iz osamdesetih, piše prilično pozitivno o Bakariću, zanimljivo kako većina ljudi uvijek racionalizira i neće reći da je garnitura na vlasti loša, pokušava se na bilo koji način izdvojiti netko tko je dobar. neki su naivno mislili da će Bakarić ostati povijesno upamćen.
Čitam i Kuljiševo pljuvanje po poseljančenoj Rijeci, a paralelno čitam i o zatvaranju kultnog zagrebačkog kina, na čijem će mjestu vjerojatno osvanuti narodnjački klub i nešto mi smiješno upalo u oči uz svu tu bijedu.


Post je objavljen 06.04.2019. u 10:41 sati.