Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

DRŽAVNI INSPEKTORAT


U SASTAVU INSPEKTORATA I SANITARNA INSPEKCIJA

Državni Inspektorat koji je počeo raditi 1. travnja sa sjedištem u Zagrebu, Šubićeva 29 u svom djelokrugu rada ima i sanitarnu inspekciju koja tako prelazi iz Ministarstva zdravstva u Državni inspektorat.
Ured Državnog inspektorata – Granična sanitarna inspekcija na adresi je Vodovodna 20a, Zagreb a Ured Državnog inspektorata za Grad Zagreb je na Ksaveru 200a u Zagrebu

Sanitarna inspekcija obavlja inspekcijske kontrole u području sigurnosti hrane hrane, GMO-a, vode za ljudsku potrošnju, predmeta opće uporabe, duhanskih proizvoda, buke, kemikalija i biocidnih proizvoda..
Zahtjevi stranaka vezano uz ishođenje sprovodnica, sanitarno-tehničke i higijenske uvjete gradnje te potvrde na glavni projekt gradnje podnose se u nadležnim Uredima sanitarne inspekcije.
Izvozni certifikatI za hranu (Free-sale) te potvrda za Registar izvoznika za hranu podnose se u Središnjem Uredu Državnog Inspektorata u Zagrebu, Šubićeva 29, kao i na dosadašnjoj adresi u Zagrebu, Ksaver 200a.
Prijave građana sanitarnoj inspekciji poslati na mail: pitajtenas@miz.hr,
TelefonI dežurnog inspektora za Grad Zagreb su 01/4698-422 ili 01/4698-355.


Informacije o nesukladnosti vode za ljudsku upotrebu dostaviti na e-mail : vodovodi@miz.hr

Uredi sanitarne inspekcije Državnog inspektorata osim Zagreba rade i u Krapini, Koprivnici, Rijeci, Vinkovcima, Splitu i Zadru



Post je objavljen 02.04.2019. u 11:53 sati.