Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NISAM OVO HTIO PISATI DOK SUD NIJE ZAVRŠIO JER NISAM HTIO UTJECATI NA ODLUKU SUCA !NISAM OVO HTIO PISATI DOK SUD NIJE ZAVRŠIO JER NISAM HTIO UTJECATI NA ODLUKU SUCA !

Imao sam sud sa optuženim Marinkom Pranjićem, na Općinskom sudu u Bjelovaru, u petak 22. ožujka 2019. godine. Bila je to prava najveća sprdačina i sramota kad je branitelj od optuženog Marinka Pranjića, odvjetnik Zlatko Gregurić, u završnoj obrani svog izlaganja zamijenio teze "oštećeni" i "okrivljeni". E, to je dokaz koliko "đavoliji advokati" neznaju što pričaju. Odvjetnik Zlatko Gregurić, se je potpuno izgubio. On nije znao što priča. Sudac je ispravio odvjetnika Gregurića, a ovaj se je brecnuo, kao da je pao sa kruške na zemlju....

Zanimljivo je; kako je drsko i džonom u startu krenuo na mene Zlatko Gregurić, kao da ga je okrivljeni Marinko Pranjić, platio "milijune" za svoju obranu, pa ne smije izgubiti sud. I sam, sam se iznenadio sa ponašanjem odvjetnika, to je bilo vrlo nisko ponašanje od Zlatka Gregurića, jer uteg sve "krivnje" htio je prebaciti na mene. Da sam ja "krvnički istukao" Marinka Pranjića, na što su fingirali i dva lažna svjedoka Marijana Rodića i Nikolu Žarkovića.


-----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 31.03.2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4771.


Post je objavljen 31.03.2019. u 10:16 sati.