Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojasavana

Marketing

Čisto, čisto, čistije

Jučer sam shvatila kako računam još uvijek da je prošlo 4 godine, a onda shvatim da je ovo već peta. Nekad mi se čini da je sve bilo jučer a nekad u nekom prošlom životu.
Imam ljubav(nika) i nakon tebe. Ti si mi bio prvi. Valjda te zato pamtim. Da, sigurno sam grozna osoba. Znam tu malograđansku tezu da ne možeš varati muškarca kog voliš. Jer kao ne bi osjećala potrebu za drugim da je s prvim sve u redu. S njim je sve u redu, a onda ostaje mogućnost da sa mnom nije sve u redu.

Možda i nije. Jučer sam stajala ispred njegove žene kad mi je on poslao poruku.nakon par sedmica što se nismo čuli. Prvo sam se zacrvenjela vjerojatno od korjena kose. Koja koincidencija, dobijanje poruke dok sasvim neka druga koincidencija odredi da ti njegova žena tog dana bude dodljeljena osoba, kod koje si otišla tek zbog nekih nereguliranih papira, ništa hitno.
Ljepuškasta žena, niska, malko joj fali gracioznosti.
Ne znam čime sam ja privlačila muškarce. Ne znam iskustva drugih žena, ali ja sam ih imala uvijek. Lijepih, manje lijepih, tuđih, ničijih, onih koji su očajnički trebali nekome pripadati, onih koji su već nekome pripadali.
Te što netkome pripadaju sam izbjegavala. Ovaj mi se desio dok je još bio slobodan. Sexualna privlačnost je bila prevelika. Žene kao ja to ne propuštaju. Ali se niti ne vezuju za njih. To je najbolje u svemu.
Vraćaju se tom nekome svom. Njega vole čista srca.

Znam, teško je to povjerovati.

Post je objavljen 29.03.2019. u 11:54 sati.