Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

nakurnjak

šta ste se odma snebili, pari ka da nikad niste čuli za nakurnjak? i sa se vi sigurno čudite šta ja spominjem nakurnjak. tema je široka pa ću van je pokušat dočarat u stilu hans kristijan andersena.

dakle, priča počinje davno u jednoj zemlji na brdovitom balkanu di su se njeni podanici počeli raspravljat o tome je li doktori imaju pravo ne napravit abortus ako se to njima neda. ka i kod svi priča sa brdovitog balkana najprije se razvije žustra rasprava o tome ko šta smije, ko šta nesmije i ko će bit taj šta će reč ko će šta, uobičajeno. onda oni znanstvenici objave da je štetno pijenje čaja priko temperature od 60°C ka da je to nešto bitno za stanovnike zemlje na brdoviton balkanu koji su još od doba turaka usvojili kulturu ispijanja čaja pa se potuku svaki jedno četrdeset godina jer se ne mogu dogovorit jel u čaj ide mliko il se pije nako, kojeg su baj d'vej izmislili englezi, i koji su sa svojim ti tajmom u pet uri popodne, kad svaki pošten čovik ubije oko, pičkin dim za stanovnike brdovitog balkana.

normalno da se vi sad pitate kakve veze imaju abortus, čaj i nakurnjak, imaju, imaju itekakve. najprije ovi šta raspravljaju o abortusu zaboravljaju da poslin jebanja nema kajanja, uz čaj se pričaju tračevi a svi znamo da su najzanimljiviji oni sa seksualnom tematikom, a nakurnjak je hrvatska rič za termozaštitno odijelo muškog spolovila šta se ne odnosi i na goldun koji je u novokomponiranom hrvatskom jeziku nazvan udni tuljac, da udni tuljac, ma umriču o'smija.

e sad, dok se oni šta ništa neče rješit raspravljaju o abortusu i jebu se iza svakog kantuna, iako je zemlja okrugla, ribi zvanoj luca je dopizdilo pit čaj bez seksa, a tik pink je u nedomumici oko udnog tuljca, ja nudim rješenje koje će sve to pomirit. goldun bi tribalo nazvat 'nakurnjakocid' šta asocira na nekakvo uništenje, u ovom slučaju spermića koji su glavni uzročnik prijepora oko priziva savjesti kad je u pitanju abortus, a čajanke pretvorit u javne tribine o primjeni kontracepcijskih sredstava u kojima bi glavnu rič imali popi koji se bore protiv abortusa, jer dok oni to rasprave temperatura čaja će sigurno past ispo 60°C i riješen problem, a ne da se u narednih dvaest godina zaratimo po rodnoj osnovi zato šta otac nije navuka nakurnjakocid dok je pravija budalu.

Post je objavljen 29.03.2019. u 10:48 sati.