Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Tko radi boji se gladiZahvaljujući fakultetski obrazovanim mudracima koji odbacuju praznovjerja o opasnostima propuha jutros me boli uho i grlo mi je upaljeno, nadam se da će glas izdržati do predvečerja kad nakon nastave trebam voditi i svoju sjednicu. To je nama naša filozofija ne ulaženja u rasprave sa zatucanim budalama dala. Danas je zadnji udarnički dan ovog tjedna, no hoće li se izdržati nije baš izvjesno.
Julia Reda, zastupnica u europskom parlamentu, i veliki borac za internetske slobode, izašla je jučer iz piratske stranke, tako da više nikog značajnog u tom pokretu kojem sam i sam s entuzijazmom pripadao više nema. Dokazani seksualni prestupnik je na drugom mjestu piratske stranke na izborima za europski parlament, te je usput pozvala i glasače da nikako ne glasaju ni za njenu dojučerašnju stranku, tužan kraj nečeg što je obećavalo, nažalost mi što smo se otpočetka borili protiv imagea stranke kao muške i mačističke ostali smo u manjini.
Opet divan sunčan dan, no što nam to vrijedi kad se provodi na delu, dobro, jučer sam stigao na pauzama malo prošetati i fotkati, danas više ne znam hoću li za to imati snage.

Post je objavljen 28.03.2019. u 09:54 sati.