Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Oslić i sat što je otkucaoJučer dan poput noćne more, u 7 ujutro na posao, oko 21 povratak kući. Istina za razliku od danas kad startam u 13 imao sam pauzu za ručak, odličan oslić sa salatom. Sjećam se studentskih dana, od ribe smo u menzama imali samo oslić, bio mi je potpuno bez veze i stekao sam dojam da je to vjerojatno najjeftinija i najbezveznija riba, što je naravno potpuno pogrešno, uz vrhunsku krumpir salata je to delicija.
U sumornom danu na sjednicama nasmijao me jedan detalj, u petak je jedan razred otišao prosvjedovati za klimu jer je bez klime neizdrživo po vrućinama u školi, rasprava jel to opravdano ili ne nije bila tako duhovita i produžila nam je kašnjenja po sjednicama za koje je bilo predviđeno 15 minuta po razredu, moja sutra sigurno neće prekoračiti limit.
Drugarica je pak iskoristila dan za nastavak maratonskog raskrčivanja dijelova stana, našla je i jedan stari šahovski sat, što me u prvi mah obradovalo, međutim na kraju će ipak završiti u smeću jer je poput mene zahrđao i nepopravljiv.
Jedina dama na fotkama me zaobišla žureći nekamo oko šest ujutro, razbudio me miris nevjerojatno dobrog parfema, više, za razliku od nekadašnjih vremena, ne bih mogao reći koji je, u svakom slučaju jedan od skupljih, što mi baš i ne ide uz djevojke u žurbi tako rano ujutro.

Post je objavljen 27.03.2019. u 10:39 sati.