Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MOJI PRIJATELJI I POZNANICI SVE VIŠE POSTAJU "PIJANICE I KLOŠARI" I OTPADNICI NA SVOME ŽIVOTNOM PUTU !Ujutro u nedjelju (24.03.2019.) u 07,07 sati, zazvoni mi mobitel, i ja kažem "halo" i ono se nitko ne javlja. Vidim da je to broj od Gorana Lojena, i čujem neki žamor - kako pijanci ujutro banče. I nešto oni razgovaraju o gradonačelniku Zagreba, Milanu Bandiću. Te, potom se rastaju iz birtije (neke kljeti) i čujem kako Goran jednom od njih govori: "Je si vidio one dvije male drogerašice?"

Te, dalje "moj fend" nastavlja hodati sam; i govori sebi - "je si idiot!". Ujutro prolazi kraj bjelovarskog korza, i kroz gradski park. Mrtva je tišina jedino čujem Gorana kako bunca i prića sam sa sobom. Onda odjednom počme vikati iz svega glasa" Aha, Aha, Aha,.., i tako jedno 20-tak puta. Čuo se je cvrkut ptica, i onda ubrzo se nije čulo ništa. Pomislim se: ovaj je očito zaspao na klupi u parku.

Ovo pišem kao pouku drugim ljudima, da ovakav život se ne isplati... Ja se ne naslađujem svom bivšem frendu, nego puno puta sam mu kazao da prestane piti alkohol. Raspala mu se je obitelj zbog takvog ponašanja. Meni takvi "lakrdijaši" kao prijatelji nisu potrebni.

-----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 26.03.2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4761.
Post je objavljen 26.03.2019. u 09:53 sati.