Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DANAS (22.03.2019.) SU SE KLOŠARI POTUKLI U GRADSKOM PARKU U BJELOVARUDANAS (22.03.2019.) SU SE "KLOŠARI" POTUKLI U GRADSKOM PARKU U BJELOVARU.

To je bila prava scena u 13,17 sati gdje su se "klošari" potukli između sebe. Danima i mjesecima gledamo jedne te iste "klošare" kako piju u parku, ako se ne svađaju onda dovikuju prolaznicima. A danas je bio slučaj gdje "klošar" M.O., je nekoliko puta vadio svoje spovilo van i pišao na javnom mjestu. Bila je i scena kada su "klošari" verbalno napali tri male djevojčice koje po mojoj procijeni idu u 2 ili 3 razred osnovne škole.

Gadna je to bila slika, i ružno je sve to bilo gledati za pametnoga čovjeka.
Prije nego što je došla policija, kojoj je trebalo da dođe ravno 21 minuta, samo par minuta prije nego policija dolazi - prišao je "klošarima" neki čovjek u civilu i nešto im rekao i oni su se razbježali na sve strane.

Očito je da "košare" netko i štiti, i da imaju oni nekoga koji brinu o njima. Zato tome nema kraja da bi oni odgovarali za svoje postupke. Ispred nosa policiji otilazi glavni akter tučnjave. Da me ne bi netko krivo shvatio, nemam nikakvoga prigovora na dva policajca koji su došli, jer dečki su svoj posao odradili kako treba.

"Košari" imaju svoje "doušnike" u policiji. Ja sam u žargonu kazao da "klošari" imaju svoju obaviještajnu zajednicu. Kad netko pozove policiju protiv "klošara" ispadne na kraju smiješan. Ali zato postoji ovdje video snimka kao dokaz,., djeca maloljetna nisu ovdje snimjena...


-----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 22.03.2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4755.


Post je objavljen 22.03.2019. u 17:07 sati.