Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NE DIRAJTE NAM RAZBOJNICI "ZDRAVE BOROVE " U PARKU BORIK U BJEOVARU !



AKO OVO SVE PAŠE BJELOVARSKIM REKREATIVCIMA, I AKO SVI NA OVO ŠUTE NEKA SE I ONI ONDA NOSE U ĐAVOLINU MATERINU...


Danas, (21.03.2019.) bio sam išao na svoju redovitu rekreaciju u park "Borik" u Bjelovaru, i nisam mogao trčati po stazi jer su na dva mjesta stazu prekopali. A na jenom dijelu staze za trčanje ostavili su mali bager. Sve ovo mi izgleda kao naka budalaština, i svaki ozbiljnji čovjek vidio bi da ti radovi nemaju veze sa zdravim umom.

Kada je bivša gradonačelnica Đurđa Adlešić, ulupavala 20.000,00 njemačkih maraka u stazu, mi rekreativci nismo mjesecima mogli na svojoj stazi trčati. Prao se je novac, i radovi su se odugovlačili kao da se nešto radi. Evo, pozivam jednog čovjeka koji dolazi u park "Borik" neka potvrdi da li staza je drugačija nego što je bila prije radova?

Na kraju smo dobili stazu ništ koristi. Očito je; da se ponavlja isti slučaj svakih 15-tak godina. Na mojoj You Tube snimci se vidi kolika su stabla "Borova" porušili u ovim "novim rodovima". Dok sam danas bio na trčanju vidio sam da su posadili na ta mjest od borova nova mlada stabla bjelogorice.

Kad sam bio u parku "Borik" na trčanju vidio sam u 14,00 sati da radnici još uvijek rade. Jedan radnik je okrenuo glavau od mene jer bilo ga je sram to što rade. I taj meni poznat čovjek zna da ovo nema vez sa ničime. Ajd sjetite se kad u park "Borik" ugradili električnu razvijetut, bandere su bez veze tu nabrzinu nabacali. Sad ponovo stavljaju električnu rasvijetu uz stazu za tračanje.

I ovo moram kazati: nova staza više neće biti 800 metara, jer su nam dvije zaobilaznice presjekli sa iskopabvanjem, i po tim obilaznicama neće ići rasvijeta. Stotine "kolaca" su pozabijali po "Boriku" kao nešto oni trasiraju... Dolazi sezona za trčanje, ali opet su nam "sjebali koncepciju" za rekreaciju, i to one birokrate koje "peru" ponovno novac...

Njihov mozk ima nametnike "gljivične" jer su bolesnici to što rade a ne borovi. Uništavaju bjelovarsku oazu "Borik" je su to tipične sotone, i neka ih bude sram to što rade. Neka taj stručnjak šumarski kaže kako se zove imenom i prezimenom. Ovo je iživljavanje na "zdravim stablima" borova. Neki bolesnici liječe tu svoje komplekse...



------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 21.03.2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4752.


Post je objavljen 21.03.2019. u 15:28 sati.