Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SKANDALOZNO JE: ŠTO PRODAJOM DRŽAVLJANSTVA VLAST U HR., ZARAĐUJE GODIŠNJE 300 MILIJUNA EURA.SKANDALOZNO JE: ŠTO PRODAJOM DRŽAVLJANSTVA VLAST U HR., ZARAĐUJE GODIŠNJE 300 MILIJUNA EURA.

Demografska obnova se popunjava sa stranim ljudima koji nemaju hrvatsko podrijeltlo, i koji nemaju 8 god. neprekidnog boravka u HR. Zašto gubimo povjerenje u suce i sudstvo, odnosno u iluzornu i imaginarnu vlast u Republici Hrvatskoj?! Najveća ja sramota "iskljućiti zdravi mozak" i svakodnevno šutjeti; na ono što se dešava u Republici Hrvatskoj.

Članak 12. Zakona o HR., državljanstvu omogućava da se po priviljegiji dodjeli državljanstvo strancu ako bi to bilo u interesu HR. Ispred naših zdravih očiju odvija se moralni kurveraj, a pitnje je sad: kako se postaje "poturuce" Hrvat ili Hrvatica u Croatia? S čime su zaslužili hrvatske dokumente: srpski i ruski mafijaši i lopovi: Maksim Poletajev, Senjon Magiljević i Stanko Subotić?! Kako se trguje sa Hrvatskim državljanstvom, i tko sve dobiva: domovnicu, putovnicu i osobnu iskaznicu, (stranci) šiptari i cigani.


------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 18.03.2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4748.Post je objavljen 19.03.2019. u 14:18 sati.