Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NE ŽELIM OBJAVLJIVATI ZAŠTIČENE DOKUMENTE OD TAJNIH SLUŽBIBRANKO STOJKOVIĆ
Rođ: 26.06.1958.
BJELOVAR, 43000
Broj iskaznice: 113576241
OIB: 61727588293
Đurđevačka cesta 159
TROSTVENI MARKOVAC

REPUBLIKA HRVATSKA
POLICIJSKA UPRAVA MUP-a
Bjelovarsko-bilogorska
Adresa: Ul. Vlahe Paljetka 2, 43000, Bjelovar
Načelnik: Jakob Bukvić


P R I J A V A

Poštovani,

Ja imam udrugu ŠTIT i čovjek s kojim sam se upoznao prošle godine preko društvenih mreža; Facebooka, zove se B. B., (ovdje datum rođenja maknut i adresa stanovanja) živi u mjestu odmah do grada Koprivnice.

Čak je prošle godine on došao kod mene kući , i tako bio moj iznenadni gost. Pričao mi je; da radio je u tajnoj službi SZUP i POA. I da između ostaloga je čuvao i osiguravao poznate ljude iz politike, kao npr. Josipa Manolića, Vesnu Škar Ožbolt, Vojislava Stanimirovića, i Jacquesa Paula Kleina, američkog generala i diplomatu, koji je bio zadužen za mirnu reintegraciju hrvatskoga Podunavlja (Slavonije i Vukovara) i procesa vračanja povratka, tj. izbjeglica i prognanika...

Te, da je osiguravao predsjedničke rezidencije Pantovčak i Banske dvore gdje stoluje vlada Republike Hrvatske. I da iz Bjelovara je s njime bio T. B. Između ostaloga je kazao da je čak bio na ratištu u BiH-a. Isto tako se hvali da je čovjek od Manolića, i da se ponekad s njim viđa. Također govori da ga je Josip Manolić jako zadužio ali neće reči s čime to? B. B. me je zvao sa svojim mobitelom sve ukupno oko 6-7 puta.

Kako sam se s B. B., upoznao prošle godine do siječnja ove godine mi se upće nismo čuli, jer mi se taj čovjek po ničemu nije svidio... Ova zadnja dva mjeseca (sijećanj i veljača) počeo mi se je B. B., ponovo učestalo javljati. Zvao me je kod sebe u Koprivnicu, i svoju klijet da se družimo,.., i na zatvoreni gradski bazen. itd.

I tako počeo mi je slati na moj E-mail (brankostojkovic152@yahoo.com) dokumente sa oznakom tajnih službi. Ja znam da je to kazneno dijelo. Prije dva tjedna sam otišao do B. B., i s njie se našao u Koprivnici, htio sam vidjeti što hoće? Bio sam i u toj njegovoj kljeti u šumi na vrlo kratko. B. B., mi se je tada hvalio da tu ima skrivenu polu-automatsku pušku "Papovku" s kojom povremeno "roka" divlje svinje.

Kazao je da ima puno snimljenih dokumenata od obavještajnih tajnih službi. Ali da iz sigurnih razloga to ne drži u kompljutoru, več ima sve pohranjeno na memoriski stik. Rekao mi je; da Manolić je bio dva tjedna prije mene kod njega u Koprivnici, i da je došao u pratnji svog čovjeka, i da se je služio sa štapom pri hodu...

Ovo prijavljujem svim nadležnim državnim službama u Republici Hrvatskoj, i ne želim u takvim stvarima sudjelovati i imati posla, odnosno ograđujem se od svega... Jer znam da ovo spada u sveru kriminala, i da nije dobro za naše hrvatsko društvo - da neki ljudi posjeduju privatne tajne arhive doma.

U Bjelovaru, 11. ožujak 2019. godine

Branko Stojković

NAPOMENA: Policiji sam predao dokumente koje sam dobio...

------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 18.03.2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4747.


Post je objavljen 18.03.2019. u 20:08 sati.