Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/usvijetutajni

Marketing

zar zbilja?



Jedno pitanje...vjerujete li u zakon privlačenja, manifestiranje, frekvencije?
Ne onu pomodnu, površnu varijantu di mantraš pozitivne afirmacije i očekuješ da ti stvari padnu s neba bez da si malo poradio na tome i zaronio u dubinu?

Jer...igram se s tim već par godina. Ideja mi je bila zanimljiva od kad znam za nju. I ona neka teorija da je to prirodni zakon, poput onog fizike mi nekako drži vodu.
Bilo je dosta razdoblja kad bi nekako uspjela...poželjeti nešto i ne držati se toga kao utopljenik. Čak na neki način odbaciti tu ideju, kao da mi ne treba...e baš tad bi se sve te želje ostvarivale.
Često sam i otišla u drugu krajnost, beskrajnu negativu...možda i pomalo namjerno, kad vidiš da ono što si složio nije u startu dobro krenulo, a gradio si i gradio...pa porušiš sve i spališ. I podigneš novo, čišće i bolje, jasnije.

Ovo je sve možda samo igra...stvaranja i razaranja i polako sam shvatila da je oboje podjednako važno i da oboje služi svrsi. Možda je smisao pronaći što više djelića koji nas vesele iz nekih šašavih samo naših razloga. I ništa više od toga, jer samo kroz to donosimo dovoljno sreće i sebe ovdje i sad.

Možda to što sam počistila neka stara uvjerenja donosi neke dobre vjetrove u leđa.
A možda...ti se materijalizira popis svih tvojih želja...taman kad si se prestao nadati...i postao nasmijan :D



Post je objavljen 16.03.2019. u 04:52 sati.