Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Čudom se čudim

Nemrem se načudit samoj sebi. Pa kak ja nisam znala upustit se u političke vode? To je kod nas tak sve pisofkejk; radiš šta ti paše, kad ti paše i kak ti paše. Za sve nađeš neki izgovor, nebitno šta je proziran ko celofan za kisele paprike. Imaš dobru plaću, službenog vozača ( il sam voziš bez važeće isprave ), ma svaštanešta imaš. Milina jedna.

Vani je to već malo teže. Pa je recimo japanski ministar za Olimpijske igre javno se ispričo nakon šta je tri minute zakasnio na sastanak u parlamentu, a oporba odma zatražila njegovu ostavku. Za tri jebene minute. Ko da ga nije bilo tri mjeseca na poso.
U Norveškoj je svojedobno ministar ribarstva podnio ostavku jer je nosio službeni telefon na ljetovanje. Neš ti razloga za ostavku; možda mu je privatni telefon pao u vodu pa je moro koristit službeni. Nemre bit da se ne javi mami s godišnjeg mjesec dana.
Švedska ministrica kulture podnijela je ostavku nakon šta se saznalo da šesnajst godina nije plaćala godišnju teve pretplatu. Muž prijavio televizijski prijemnik, za koji bi plaćali pretplatu, pet dana prije neg šta je postala ministricom, al džabe - gdje ste bili šesnajst godina, u Tasmaniji lovili onog vraga šta se vrti i urla?

Kod nas ministrica regionalnog razvoja sjedne za volan sa nevažećom vozačkom, udari dijete autom i onda na rođenom fejsbuk profilu objavi da eto fala bogu malenoj nije tak strašno noga, bila kod nje u posjeti u bolnici, i da nije produžila vozačku i da je odma uredno platila kaznu.
Pa ja to sve čitam i ne vjerujem. Nije se stigla ić slikat za vozačku jer bi regionalni razvoj propo za tih par minuta šta je sjedila ispred fotoaparata? Nije službeni vozač htio stat pred mupom jer mu je digla tlak jer je zvrndala dok je vozio? Nije vozila otkad je dobila dozvolu pa je i zaboravila da je ima?
I onda još ko šlag na tortu glasnogovornik vlade kaže - pa može se svakome dogodit. Šta, da vozi bez dokumenata il da udari autom nečije dijete? Nemamo dovoljno kvalitetnog kadra koji bi nas regionalno razvijo, ona je vrhunaravni ekspert? I da, navodno su svi u vladi jako potreseni time šta se desilo.

Pa sukladno tome, obzirom da nemam vozačku dozvolu ( čime automatski otpada mogućnost da bilo koga udarim autom ) i posjedujem važeće identifikacijske isprave, mislim da mi ne bi bilo loše malo se bacit u političke vode. Fejsbuk profil imam da s njega dajem službene izjave, lajat mogu odavde do vječnosti, i to o širokom dijapazonu tema; još samo moram odabrat resor u kojem bi moji svekoliki talenti došli do izražaja. Sad odma idem u istraživanje šta bi mi najbolje odgovaralo. Eto prosperiteta i meni i svima ostalima.


Post je objavljen 10.03.2019. u 17:45 sati.