Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

ODRICANJE, ALI OD ŽIVOTA!

preuzvišeni bijednik

U duhu odluke, kako dična HRT kaže, Koruške katoličke crkve, makar svaka kokoš zna da je to Katolička Crkva u Koruškoj, o zabrani održavanaj Euharistije na području te bijedne pokrajine, odlučio sam se ipak malo referirati.
Ovaj link gore sve objašnjava!
Znači pederska agenda je zauzela toliko položaja u Crkvi da joj prijeti urušavanje sve do onih "vrata", ali ne Huxley-evih nego onih koje Isus spominje!

Možda nisam najbolji primjer vjernika ali da sam na mjestu Kaptola zabranio bih ulazak svim stanovnicima Koruške u sve crkve u Hrvatskoj!!!
Pa nek se Schoenbruni i ostala klerikalna pederastija skija po Alpama!
Sime im se zatrlo!
Druga dimenzija ovog "problema" je naravno i ona politička!
Iako smo nažalost bili saveznici i u Prvom i u Drugom ratu (uvjetno govoreći) iako smo branil usrani Beč (skupa sa Poljacima i obranili), iako su nam na prjevaru dozvali Zrinske i Frankopane i bestijalno ih pogubili, i nisu se nikad ispričali, mi ih još uvijek smatramo prijateljskom zemljom!
Što se može usporediti s genijalnom kovanicom hrvatske službene politike o Srbiji, BiH, Sloveniji i Makedoniji kao o "susjednim" i prijateljskim zemljama.....a oni nas ne mogu žive smisliti, ni podnijeti činjenicu da postojimo a kamoli da i "djelujemo"

Nadam se da će izrasti naraštaj koji će jasno definirati našu vanjsku politiku i razgraničiti intimne od službenih odnosa!
Činjenica je da u svakom narodu postoje i dobri i loši predstavnici ali nije loše podsjetiti da je u prosvjedima u Rumunjsko na jednom transparentu pisalo "Nismo vam mi Hrvati"

Za ovo Korizmeno vrijeme ću se pokušati usredotočiti na Stari Zavjet, jer su nam Novi "obnovili" protestanti i pedersko-liberalna agenda iz Crkve!
Dat će Bog, veliko je moje pouzdanje u Njega i palicu Njegovu
Ovo su samo treptaji vječnost koja nikada uminuti neće!

:

Pnz 26, 4-10

Vjeroispovijest izabranog naroda.



Mojsije je govorio narodu:
»Zatim će svećenik uzeti iz tvoje ruke košaru i položiti je pred žrtvenik Gospodina, Boga tvoga. Ti onda odgovori i reci pred Gospodinom, Bogom svojim: ’Moj je otac bio aramejski lutalac; on je s malo čeljadi sišao u Egipat da se skloni. Ondje je postao velikim, brojnim i moćnim narodom. Egipćani su s nama postupali loše; tlačili su nas i nametnuli nam teško ropstvo. Vapili smo Gospodinu, Bogu otaca svojih. Gospodin je čuo vapaj naš; vidje naš jad, našu ¬nevolju i našu muku. Iz Egipta nas izvede Gospodin rukom jakom i mišicom ispruženom, velikom strahotom, znakovima i čudesima. I dovede nas na ovo mjesto i dade nam ovu zemlju, zemlju kojom teče med i mlijeko. I sad, evo, donosim prvine plodova sa tla što si mi ga, Gospodine, dao.’ Stavi ih pred Gospodina, Boga svoga, i pred Gospodinom, Bogom svojim, duboko se nakloni.«





Post je objavljen 10.03.2019. u 11:49 sati.