Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PROVODI SE SUĐENJE LJERKU OŽEGOVIĆU ZA UČINJENA KAZNENA DJELA.



Okrivljeni je Ljerko Ožegović, na Općinskom sudu u Bjelovaru se vodi postupak u predmetu K-168/2018. Protiv Ožegovića se vodi nekolko kaznenih djela. Ljerko Ožegović je kao direktor Gradskog poduzeća za upravljanje športskim objektima, najviše upravljao odljevom proračunskog novca u svoj privatni džep, uglavnom bez opravdanja, sve njegove kriminale će utvrditi istraga Županijskog državnog odvjetništva.

Ovrhom je Ožegoviću oduzeta kuća, iz koje je morao iseliti van. Ljerko Ožegović je godinama izvlačio novac iz gradske kase. Postojale su brojne fotografije na Google pretraživaču kako se po korzu u Bjelovaru, šeću Ljerko Ožegović i Antun Korušec i Ozren Korušecu, ćak u i društvu sa psom od Ožegovića. I to onaj pas koji je maltretirao ljude po korzu...

Mnoge fotografije su uklonjene da se ne bi vidjelo tko su Ožegovićevi jataci. Sad je Ožegović izgubio pamet i svijest i ničega se više ne sjeća, on nalazi se u domu za zbrinute nemoćne osobe. Mene su svi lažno optuživali da ja nisam u redu, pa čaki i Ljerko Ožegović, tkz. "Leco".


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 10.03.2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4724.





Post je objavljen 10.03.2019. u 11:28 sati.