Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Nediljon ujutro

Ako niste znali žene su većina, njih ima više, rađa ih se više, žive duže, i jednostavno ih je više.
Dakle žene odlučuju o svemu. One odlučuju ko će pobijedit na izborima, ko će donosit zakone, kako će nam bit.
One odlučuju i kad odbiju odlučivati, to je nepobitna činjenica, one su te koje odlučuju o ravnopravnosti, ljudskim pravima, pravima homoseksualaca, zaštiti djece, žena, vjeronauku u školama, pobačaju i svim tim važnim stvarima, one pojačane tražiteljima smisla i žene u sebi su odgovorne za to kako nam je svima zajedno.

Matematika je egzaktna znanost, i nikakva sociološka mumbo jumbo sranja, i nemušta izvrdavanja ne mogu osporit to da su žene većina i da je samim time odgovornost na njima.

E sad žene i odgovornost, i žene i izbori.

Žena kad bira cipele, ona ne bira one koje su joj udobne, i praktične, čak ni kvaliteta materijala ne znači previše, one biraju one koje im se sviđaju, i nerijetko kupuju premalene, jer im bolje izgledaju na nozi nego broj veće, zato velika većina žena ima problema s čukljovima, koji su gori od Buga koji guta blogere s Cool liste.

Žena kad bira auto, nema pojma o tome dal kupuje dizela ili benzinca, koliko konja ima motor, ima li ugrađen plin ili nema, ima li ABS, i sva ta druga slova, koliko je prešao kilometara, je li mu promijenjeno remenje, ništa ona to ne zna, ona bira mali simpatični crveni auto, s držačem za mobitel i ježom ispod šajbe na kojega se može stavit šminka, zato žene uglavnom završe s razjebanim rabljenim crvenim Fordom ka, koji crkne prije nego ga dovezu u dvorište.

Žena kad bira muškarca, uprkos tvrdnjama da im je najvažnije da ih dotični zna nasmijati, ne vode računa o humorističnom karakteru, pouzdanosti, sposobnosti da uopće voli, i sličnim trivijalnostima, žena bira muškarca koji joj se sviđa, iako je svjesna da se vezuje za nedoraslog kretena, koji njeguje osjećaje samo prema sebi samome i hobijima kojima se bavi, ona ne odustaje od svog izbora, uvjerena da će ga preodgojiti, kao da već jedna žena daleko iskusnija od nje nije omanula na tom istom zadatku, zato žene uglavnom završavaju s kretenima kojima je potrebnija mama nego žena i tečaj socijalizacije, pa postaju frustrirane borkinje za ženska prava, kao da neko drugi osim njih samih odlučuje o tim pravima.

Kad je politika u pitanju, ne treba previše elaborirat, dovoljno je pogledat ovdje na blogu žene i muškarce koji traže žene u sebi, i njihova razmišljanja o politici i sve je jasno ko dan.

Kad smo sve vako lipo elaborirali, jeste li i dalje uvjereni da je davanje ženama prava glasa bila ispravna i pametna odluka.

Prva nedilja posli čiste sride zove se čista nedilja.

Inače nedilja ne da na sebe posta i pokore, pa čega god da ste se odrekli ili koju god pokoru da ste izabrali, nediljon ste slobodni, šta vi naravno ka vjernici ionako znate.

Na anketi koju je kolega Blognjuz malicijozno postavio, jedne te iste budaletine, nisu odolile da ka zadnji kreteni svjedočit svoju osvišćenost, nadmetanjem u neodricanju od ničega, jer budimo realni njihovo Odricanje ili neodricanje ide u kategoriju Orošavanja vagine Suzane Mančić, koja je valjda istim porivom gonjena podijelila to s vascelom vaseljenom, a ti Blognjuz bi se moga odreć nikad prežaljene.

Na prvu korizmenu nedilju, koja se kako smo rekli zove Čista, bio je običaj da se svi kupaju kako bi simbolički oprali i tijelo, obzirom da se duša čistila kroz pokoru, onda bi popodne muškarci otišli u konobu i tamo dočekivali kumove i prijatelje, a žene bi spremile večeru i pridružile se s hranom veselom društvu u konobi.

Mladi bi se skupili na nekoj livadi izvan sela i zapalili oganj, pa se svi zajedno zabavljali, govorimo naravno o vrimenu prije playstationa, dečki bi uzeli komade konopa na krajeve kojih bi zavezali u mast umočene krpe koje bi zapalili i vrtili oko sebe, to se inače zvalo lilanje i bilo je preteča Light showa.

Dakle ti običaji datiraju iz vrimena prije pojave odvratne pedofilčine Michaela Jacksona, za kojeg su svi znali da je odvratna pedofilčina, ali su ga skrivali bolje nego crkva svoje bolesne pedofilčine, zato bi ga sada kad već nisu ranije tribalo izbrisat iz kolektivne memorije, ni jedna radio ili tv postaja koja drži do sebe ne bi tribala puštat njegove pisme, tribalo bi ga izbrisat s yubitoa, a slijedeći leftardsku logiku po kojoj bi se svi mi trebali odreć vjere pošto postoje pedofili svećenici, tribalo bi zabranit sviranje bilo kakve glazbe, a zbog pedofila profesora bi tribalo ukinit školu.

Inače, ovi blog je stvarno u kurcu kad ja ne pišem, ali za to nisu krivi ovi koji sedamdeset šest puta dižu isto post, ni oni kojima je blog samo prozor u svijet, ili oni koji su ideal blognjuzu koji objavljuju za sebe, rijetko komentiraju i boli ih kurac za ostale, niti svi ovi retardi koji bauljaju ovuda, ili Impotentni poeta, kojem nije teško otvorit novi blog kako bi hrabro napisa da bi blog bez mene bio bolje mjesto, za stanje na blogu ste krivi vi koji ne pišete, nego eto očekujete da vas neko tu zabavi, tako da malo eto podsjećate na one žene s početka priče.


Sve skupa vas voli vas Fresh, budite mi zdravi i veseli, i pišite, nije valjda da ste izgubili ljubav prema pisanon riči, sad vas ostavljam na milost i nemilost sukobljenim skupinama antifašista, do iduće nedilje.

Post je objavljen 10.03.2019. u 08:43 sati.