Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OČEKUJEM POŠTENO SUĐENJE OPTUŽENOME MARINKU PRANJIĆU ZA POKUŠAJ UBOJSTVA SA ČEKIĆEM I NOŽEM!



OČEKUJEM POŠTENO SUĐENJE OPTUŽENOME MARINKU PRANJIĆU ZA POKUŠAJ UBOJSTVA SA ČEKIĆEM I NOŽEM!

Za sad neću podnositi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu iz Bjelovara, ali one nisu isključene protiv lažnih svjedoka od Marinka Pranjića, koji su se danas, 07.03.2019., pojavili na sudskoj raspravi - ali kaznene prijave nisu nikako isključene.

Lažni svjedok Marijan Rodić (rođen 25.10.1974.) po zanimanju poljoprivrednik iz Domankuše, iako je bio upozoren od strne suca Ivice Matešića, da lažno svjedočeje je kazneno djelo iz članka 286. st. 1., i članka 288. st. 3., Kaznenog zakona, dotični je lažno svjedočio. Prvo je kazao da je prolazio kraj mjesta zbivanja u blizini sajma u "Gudovcu", i da je bilo oko 13,00 ili 14,00 sati. Dok se je događaj napada zbio u 15,05 sati.

Isto tako lažni svjedok Nikola Žarković (rođen 25.03.1975.) iz Paulin Kloštra, pod sudskom prijetnjom iz članka 286. st. 1., i članka 288. st. 3., Kaznenog zakona, dao je lažni iskaz Općinskom sudu u Bjelovaru. Naveo je da okrivljenog Marinka Pranjića ne poznaje i da ga zna iz viđenja. Nakon nešto više od osam mjeseci on se pojavljuje kao svjedok, kojega ni policija nije ubilježila od samog događaja.

Žarković navodi da njegov auto je bio parkiran kod "kapelice" i da je vidi neke djelove događanja. Oni koji znaju gdje se nalazi "kapelica" to uopće nije u blizini toga događaja. On je odgovorio na pitanje suca; tko ga je zapisao za svjedoka: Žarković navodi da se je poslije sreo sa okrivljenim Marinkom Pranjićem i da su o tome razgovarali. I lažni svjedok Žarković je isto sve lagao i sud dovodio u zabludu i oduzimao vrrijeme...

Jedan i drugi svjedok: Marijan Rodić i Nikola Žarković bi trebali kazneno odgovarati za ometanje suda i lažno svjedočenje. Kako drugo da ih ovdje (ne) nazovem nego - dvije lažljive sramote ljudske i moralne nakaze životinjske... Te, pitao sam lažne svjedoke: zašto mi se zamjeraju iz čistog mira? A i Zlatka Gregorića, advokata iz Bjelovara, od okrivljenog Marinka Pranjića ću prijaviti odvjetničkoj komori zbog "odvjetničkog kodeksa" i zbog vrlo nekorektnog ponašanja... Jer to što radi je kriminal...

Novo suđenje okrivljenom Marinku Pranjiću je dana, 22. ožujka 2019., na Općinskom sudu u Bjelovaru,u 09,00 sati. Kada će sud razmotriti sve dokaze i kada će se pregledati sve moje video snimke. Te, sudska odluka prilaženja meni od strane okrivljenog Marinka Pranjića na najmanje 100 metara i dalje traje. Ja od Općinskog državnog odvjetništva i suda tražim puno strožu kaznu i to najmanje godinu dana bezuvjetnog zatvora. I postavljam novi oštetni zahtjev od 100.000 kuna.


----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 07.03.2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4716.



Post je objavljen 07.03.2019. u 17:01 sati.