Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

analiza

kako je koleginica anči bonči, osvjedočena vjernica i antifašistkinja, već ustvrdila u anketi kako je nemoguće da će se najviše blogera za vrime korizme odreći sexa nameće se pitanje ko su ti blogeri koji se odriču sexa u vrime korizme, a kojih je jučer prije objave mojeg posta o anketi bilo tek troje (3), nakon objave broj je drastično narasta tako da sada premočno vode sa više od 60% dok se tek 2,90% odriče ogovaranja, podmetanja i svega lošeg što inače čine drugima, kako je bilo i na početku, iz čega proizlazi jedini mogući zaključak da se ekipa fiftifajv plus osvistila. zašto se osvistila? zato šta su doživjeli prosvjetljenje nakon objave posta i skužili da nisu sami oni fiftifajv plus nego da je to većina.

to van ga dođe nešta ka i referendum o samoodređenju u praskozorje domovinskog rata ali da bi to mogli razumit moramo se vratit unazad u vrime kada su našu domovinu okupirali fašisti. u to doba su se neki priklonili fašističkim snagama kako bi ostvarili benefite koji proizlaze iz vlasti dok je većina i dalje bila ugnjetavana. kako se u to vrime nije moglo govorit proti omraženog režima tako se narod diga na ustanak a organizator ustanka je bila ondašnja kp koja je u ono vrime antifašističke borbe u cjelokupnom broju antifašista brojala tek nekih 15% učesnika, ali, kako uvik postoji neko ali, zasluge za oslobađanje od fašista su pripisali sebi i preuzeli vlast. nešta slično se dogodilo i nakon referenduma o samoodređenju gdje je većina (negdi oko 90% koliko me sjećanje služi) glasala za razdruživanje te je nakon prvih parlamentarnih izbora vlast preuzela najjača stranka ali nikako i jedina koja je okupila sve one koji su bili protiv ugnjetavanja, nešto slično ka i u vrime antifašističkog ustanka.

e sad. ako ćemo računat koliko je ta najjača stranka osvojila glasova na posljednjim izborima onda bi se mogli i iznenadit da će omjer biti isti ka i postotak članova kp u vrime razdruživanja (20%), a računica je sljedeća: nas ima 3,5 miljuna birača, na izbore je izašlo negdi oko 40%, 51% je glasalo za najjaču stranku šta znaći da je od ukupnog broja birača tek 20% glasalo za vladajuću stranku a to je upravo isti omjer ka i broj članova kp u vrime razdruživanja. za detaljni izračun možete se obratit pribilježbi pameti jer van se ona bavi statistikon.

šta oču reč? oču reč da su ovi fiftifajv plus kompromitirali anketu i umjetno povečali broj onih šta se odriču od sexa, zašto? pa iz vrlo jednostavnog razloga što san i tamo naveja, njima se ionako ne diže il i je uvatila menopauza ali nisu bili slobodni izraziti se dok in neko nije da krila da to i učine isto ka i u vrime antifašističke borbe i u praskozorje domovinskog rata, al su zato zauzeli vodeću poziciju.

što se pak toga tiče blognjuz bi moga, ako hoće, dat i relevantne podatke o tome koliko je njih klikalo na odricanje od sexa nakon objave posta, jer evidentno je da ih se smo troje (3) kao takvima odredilo prije toga.

Post je objavljen 06.03.2019. u 16:16 sati.