Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MARINKO PRANJIĆ NAPAO ME JE SA ČEKIĆEM I NOŽEM U GUDOVCU.



MARINKO PRANJIĆ NAPAO ME JE SA ČEKIĆEM I NOŽEM U GUDOVCU.

Okrivljeni MAINKO PRANJIĆ, u mirovini (od sidroma PTSP) sin Vojislava zvanog"Vojkan") rođen 03.05.1967., u Banja Luci, koji živi u Cvjetnoj ulici br. 30., u Bjelovaru, napao me je verbalno i fizčki sa metalnim čekičem dugačkim 58 centimetara i sa nožem u mjestu Gugovac. Te, mi je prijetio da ide kući po pištolj.

To je bilo dana, 07.04.2018., u 15,05 sati kada sam se ja nalazio u blizini sajma. To je sve gledalo oko 20-tak ljudi koji su tamo nalazili. Govori je; "da će me zatući, da će me ubiti, da što stalno pišem o braniteljima, i invalidima rata, da sam četnik i srbin, da će me s nožem rasporiti kao svinće i ubiti kao zeca, te da će razbiti s čekićem moj auto u kojemu je sjedila moja gospođa.

Marinko Pranjić s čekićem me je udario po ruci i s nožem porezao na dva mjesta po zapečajnom zglobu lijeve ruke... Agresivno je navaljivao na mene i vrijeđa me sa svakakvim pogrdnim riječima. Bio je u alkoholiziranom stanju i kao takav je vozio auto. Ja toga čovjeka uopće ne poznajem od prije.

Pranjić je bio u postrojbi specijalne policije "Omege" kod Josipa Togrlića - Joze koji isto viće mi da sam "četnik" i psuje mi mater... Sa okrivljenim Marinkom Pranjićem imam 07.03.2019., u 12.00 sati na Općinskom sudu u Bjelovaru, sudsku raspravu zbog kaznenog djela 139. stavka 2 KZ-a. Tužitelj je: Općinski državno odvjetništvo iz Bjelovara. A sudac u tom postupku je Ivica Matišić.

U ime Republike Hrvatske K-349/2018., produljena je dva puta mjera opreza Marinku Pranjiću, kojem se nalaže da ne smje mi se približiti na razdaljini bližoj 100 metara, isto tako mojoj kući, ili me nazivati i održavati neizravnu vezu s istim. Pranjić je ovu odredbu suda "prilaženja" prekršio ispred Trgovačkog centra "Kaufland" 15.05.2018, i uspostavljao je telefonsku vezu preko druge osobe.

Marinko Pranjić je ostvari sve elemente kaznenog djela na nacionalnoj osnovi, isto tako ostvario je kazneno djela protiv ljudskih prava i građanskih sloboda čovjeka. Te branio mi je slobodu govora i izražavanja i pisanja... Napad na mene je bio planiran. A riječi koje mi je izrekao imao je već spremne i one su mu bile na duši, jer ih nije smislio za vrijeme ostvarenog napada na mene.

Ja sam kao nezavisni i samostalni novinar pisao o ratnim strhotama i ratnim zločinima, i očito u mojim nekim pričama se je "optuženi" prepoznao " i tako mi se je želio osvetiti... Marinko pranjić je proveo dva dana u istražno zatvoru i imao je prekopavanje stana, kuće i auta, te sad se brani sa slobode.

Smatram da je kazna mala za kaznena djela koje je počinio na moju štetu, a Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara, traži samo uvjetnu kaznu zatvora od 6 mjeseci na godinu dana. Ovdje se ne radi samo o prijetnji, nego on je prijetnju i ostvario. Što bi bilo; da ja nisam vitaln čovjek i sportaš koji se je uspješno obranio od napada od hladnog oružja.


----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.03.2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4713.



Post je objavljen 06.03.2019. u 10:01 sati.