Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Medicinski otpad

Jedna od nadobudnih instagramuša Nevena Rendeli se čudom čudi šta se ne zna šta će bit sa medicinskim otpadom koji je proizveden od njenog genetskog matrijala.

Lipe li sentence genetski matrijal, kad je čuje odma čoviku dođe zapivat Zidan kuću trokatnicu, mišan beton motan žicu.

Daklen naša Nevena je bila na potpomognutu oplodnju, pa su uzeli zeru od nje zeru od njenog zagondžije, i zeru mućkali u epruvetni i dobili šest komada nečega šta nije ništa.

Onda su dva komada toga šta nije ništa uvalili u Nevenu pa se to ništa u jednon magičnon trenutku pritvorilo u dvoje dice koju je onda Nevena rodila.

Oni ostali četri komada ničega je ostalo u dubinskom, ako Nevena opet počeli čarobirat i od ničega pravit dicu, šta ona neće jer i već ima troje, zagondžija nekoliko od ranije i to ja pun kurac dice.

E sad ono ništa šta u Neveni postanu dica bi tribalo pristat bit ništa i postat medicinski otpad, ili bi se s tim ničim mogli radit eksperimenti možda i kreme za kapke, a moglo bi se ugradit i u neku drugu Nevenu da prova od ničega radit dicu, šta Nevena baš i ne bi, jer jon je u kurcu da neko drugi rađa dicu od ničega, šta je smućkano u epruvetni od genetskog matrijala od nje i njenog zagondžije.

Obziron da kod nas nije nešto baš jasnije definirano, Nevena nemore svoj genetski matrijal dobit nazad pa ga bacit u zahod, Obziron da više ne želi ništa pretvarat u dicu, u stvari ne more uopće ništa previše nego se nadat da njen genetski matrijal neće završit na nečijin kapkin, ili da neka duga Nevena neće njenon dici rodit brata ili sestru.

2016. Godine zamrznuto je 13.627 komada ničega, nadajmo se da neće neko ukrast dubinski, to bi bilo zajebano.


Post je objavljen 04.03.2019. u 20:33 sati.