Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NEŠTO ŠTO JE VJEČNO NE MOŽE SE GOVORITI O UZROKU?!



Jesmo li mi pod hipnozom sunca i mjeseca, i svih nebeskoh tijela koji na okružuju?! Ili smo samo svoje individue,.., ili međutim kako drugi to hoće?! Kada je Heraklit kazao da je "vatra vječna" ništa on novo nije rekao. Danas ta sva stara filozofija ništa ne vrijedi. Mi smo bića "ljudi" koji moramo učiti i spoznavati sami svoju biti i svoju vječnu okolinu...

Religije su nam stvorile ratove i podjele i bratoubički rat. Hoće li mnogi bolesni i ograničeni umovi sad shvatiti?! Papa "Franjo" je farizej (odvojeni) i nije Rimokatoličanstvo uopće nalik izvonom Kršćanstvu. Ja sam veči Kršćanin od Pape ili bilo kojeg njihovog lažnog sveca ili biskupa i kardinala,.., i Vatikana. Moje ruka su od nedužne krvi čiste - ali za njih nemože se to reči.

Preporučjem svim zavedenim ljudima da se "probude" iz iluzije i imaginacije. Prvenstveno ovo govorim mladim ljudima; da ne nasjedaju na lažne autoritete i učitelje,., i svećenike koji su pravi monstrumi... Navucite na sebe oklop "ŠTIT" i nitko vam onda ništa nemože. Evo gle svalili su "ZLO" na sve Vas, i vi ste tako postali su-zajedničar Zla.


----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 04.03.20189 godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4708.


Post je objavljen 04.03.2019. u 12:15 sati.