Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Želim tricikl!!!

Još davno u Češkoj "naučila" sam voziti bicikl. Moja je prva vožnja završila sudarivši se s deblom lipe vjerojatno zato što sam zatvorila oči shvativši da neću stići skrenuti desno.

Kažu pametni ljudi da se nikad ne zaboravlja naučena vožnja biciklom. Međutim, po svemu sudeći, ja spadam u iznimke. Da vam malo pojasnim...znam voziti bicikl ali samo kad nikog nema oko mene i kad je sve ravno.

Čim vidim bilo kakvu prepreku (stup, šetača, biciklista itd.) silazim i idem pješke uz bicikl. Upravo zato sam odlučila nabaviti tricikl što i nije tako lako a još manje jeftino. Ali ja, pametna i sposobna, razradila sam plan nabavke takvog bicikla po povoljnoj cijeni ili čak zabadava.

Plan A:
Znate one bicikle koje voze naši čistači ulica, zar ne? Eeeeee, takav bi meni super odgovarao. Vjerujem da bi neki od njih pristao na jednu, donekle normalnu, cijenu na pr. do 200 KN. Kod šefa bi se opravdao da je morao hitno na WC i kad je izašao, ukrao mu netko bicikl i dobio bi novi.

Plan B:
Ako to neće uspjeti, jednostavno ću biti prisiljena odlučiti se za drastične mjere tj. maznut ću jednom čistaču ulica takav bicikl i problem će biti riješen.



P.S: Ako netko jeftino prodaje tricikl nek mi se javi ili još bolje, ako netko ima bolji plan od moja dva, molim da mi se isto javi. Hvala unaprijed.

Post je objavljen 04.03.2019. u 23:30 sati.