Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Pokošeno sijeno


Nekad su levo orijentirane stavove na ovom blogu branili skojevka Modesti, Pero, drugi Pero, Alkion, ne baš kao oni inteligentni Neverin, i zaboravio sam kako se zvaše onaj četnik anarhista.
Onda su se oko njih pobožno okupljali sljedbenici, nešto Građana i šačica Jugoslovena, a obzirom da su isti bili pretplaćeni na naslovnicu. Parilo je da pišemo na biltenu saveza komunista Jugoslavije s težnjom da preraste u veliku Srbiju.

Većina navedenih sada se rijetko javlja, iako ne sumnjam da će se opet pojavit kad budu neki izbori, rasprava o pobačaju, ili već nešto

Za vrime dok njih nema ulogu vodećih levičara su preuzeli poluretardirani kobajagi poznavatelj umjetnosti, priglupi samouki filozof, fake bosančina koja za sebe tvrdi da je psihički bolestan homoseksualac, poneka očerupana kokoš i njen buzdo, i zaveži ga tu.

Kakvi su to levičari, moremo zaključit iz činjenice da ni Annaboni nema posla s njima.

Zašto ja sve ovo pišem.

Pa zato da povućem paralelu, između te dvije skupine.

I jedna i druga skupina vam prodaje isto govno, samo ga je ona prva znala upakirat, pošpricat mirisom pokošenog sijena, i zavezat fjok na zapakirano govno.

Ova druga skupina koja to nije u stanju vam prodaje originalan proizvod, vez ikakvog uljepšavanja, a vama je neugodno uopće otvorit te blogove, a kamo li ostavit trag.

Što nam to govori, sa osim božićnog konzumerizma imamo i onaj levičarski kad vi lijepo zapakirana levičarska govna kupujete i ponosno radite selfije s njima.

Vaša jedina srića je šta imate mene koji van otvori oči, jer oni koji vam pakiraju govna, budite sigurni ne viruju u to, oni su itekako svjesni kakva govna vam prodaju, za razliku od njih, ovi drugi kojih se vi s pravom stidite da vas neko u njihovoj blizini vidi, oni su pravi iskreni vjernici, oni iskreno misle da su govna koja vam nude nešto super, zato ih i nemaju potrebu pakirat.

Dakle braćo i sestre još malo pa će korizma, odrecite se konzumerizma, ne kupujte lipo upakirana govna, jer kad se skine celofan, smrad uvik na kraju pobijedi pokošeno sijeno.

Howgh

Post je objavljen 01.03.2019. u 06:20 sati.