Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Eh, da mi je vratiti se u prošlost!

Koliko ste samo puta pomislili, rekli ili čuli: "Ah, da mi je vratiti se u prošlost s ovom pameću!" jel'da? Ja često na to pomislim, čak sam i odabrala i vrijeme u koje bih se voljela vratiti. Naravno, kad bi to bilo moguće ne bi se sjećali ovog života jer tada bi to bilo prejednostavno. U biti ovako, jeste li ikad razmišljali o tome da se naši životi neprestano ponavljaju samo mi toga nismo svjesni?


Postoji i ova solucija, da ako se naši životi ponavljaju (bez našeg znanja) možda svi postojimo i u drugim svemirima u različitim situacijama ali tada se postavlja pitanje zašto smo baš svjesni ovog života? Iliti zašto smo odabrali baš ovaj život? Pratite me? Kužite me?

Ok, zamislimo i ovu situaciju da se možete vratiti u prošlost te da budete toga svjesni, znači da vam se ostvari želja o kojoj skoro svi maštaju tj. vratiti se u prošlost s ovom pameću, znate li što bi mijenjali i kamo odnosno u koje vrijeme bi se vratili?

Možda ste neki pomislili: "Pa ova Teuta baš fantazira!" ali...ako ste osoba otvorenog uma onda sigurno znate da je sve moguće i ono nemoguće (s našeg sadašnjeg gledišta i svekolikog znanja).
Dajte se bar na trenutak opustite i prepustite mašti koja je sigurno u vama samo čeka vaš poziv. Pri tome uzmite u obzir koliko je toga postignuto u prošlosti i koliko će se toga sigurno i neminovno promijeniti u budućnosti! Ajde da vas čujem.

Post je objavljen 26.02.2019. u 08:20 sati.