Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Jako dugačak post

Jussie Smolett je platija nekin likovima da ga napadnu, kako bi za to moga optužit Donalda Trumpa i njegovu administraciju koja po njemu potiče rasizam i homofobiju.

Jussie Smolett je inače glumac, crnac i peder, koji je toliko silno bio nervozan šta ga niko nije naprokida, da je eto da nekome solidnu lovu da ga naprokida ka crnca i pedera.

Budo Lončar jedan od najdugovječnijih zločinaca i sluga bivšeg režima, koji je direktno i indirektno odgovoran za progon i likvidacije onih koji se nisu slagali s tim režimom, je odbio nagradu grada Zagreba, koju mu je tio dat istaknuti bivši član saveza komunista, istaknuti bivši član esdepeja, i koalicijski partner hadezeja stranke osnovane od strane bivših članova saveza komunista.

Drug Budo kaže da se protiv njega vodi linč i kao i drugi zločinci i ubojice poput Josipa Manolića, njemačkih osuđenika Mustaća i Perkovića, i ostalih ne vidi ništa loše u činjenici da je sudjelova u progonu i likvidacijama ljudi, a pogotovo ne vidi ništa loše u tome da je tražio da se uvede embargo na nabavku oružja na početku domovinskog rata, pa su nam to oružje po višestruko većim cijenama od uobičajenih nabavljali sinovi bivših jugoslavenskih generala, poput Gorana Štroka, koji je onda kasnije novcem zarađenim prodajom oružja u bescjenje od partijskih drugova kupovao hotele po Dubrovniku, koje je poslije po višestruko većim cijenama preprodao.

Budo je kao i ostali zločinci izmaknuo ruci pravde, jer su bivši članovi saveza komunista isprovocirali međunacionalne sukobe, a sve zbog toga da se ne bi obračunali s njima.

Danas djeca slugu komunističkog režima vladaju Hrvatskom, i na sve moguće načine pokušavaju osujetiti volju naroda, pa i onemogućavanjem referenduma.

Jeste li se ikad zapitali zašto u Jugoslaviji nije održan referendum o razlazu mirnim putem ili ostanku u zajedničkoj državi, zato što su članovi saveza komunista koji su se preko noći prometnuli u ustaše i četnike znali kakav bi bio rezultat, jednako kao što njihova anemična mladunčad zna kakav bi danas bio rezultat referenduma o bilo kojem pitanju.

Mladunčad bivših komunista slijedi stope svojih očeva, i sve će uraditi da osujete volju naroda, pa makar se trebali preko noći opet prometnuti u ustaše i četnike, jer anemična mladunčad bivših komunjara ne zna ništa drugo nego vladat kao i njihovi smrdljivi roditelji, i neće prezat od toga da ako bude potrebno i krv opet proliju, da bi sačuvali vlast, jer jebe se njih njihove anemične guzice će ionako bit na sigurnom.

Dinamo je pobijedio Čehe, muški, pošteno, što je mene kao Hajdukovca i Hrvata baš razveselilo, otkad je ona glavata spodoba, ustaša koji je za račun bivšeg istaknutog člana saveza komunista koji je Budi htio dat nagradu grada, detuđmanizirala Dinamo, ka zadnja pička utekla u Bosnu, ja kao hajdukovac i Hrvat opet bez zadrške navijam za Dinamo.

Zato od srca čestitam svim Dinamovcima i svim Hrvatima i ostalima kojima je drago što je Dinamo pobijedio.

Zadnji dana su se, zbile neke prispodobe na domaćon političkon sceni, koje je vridno spomenit.

Stranki Idijota koja se zove živi zid je pristupila osebujna Alexa a la Wild, zvijezda porno filmova, čime se u potpunosti zaokružio profil stranke, koja bi se komodno mogla zvati i freak show party.

Za to vrime je adezeovka Ivana Maletić, vlajna koja ka da je s ministron Krston sidila u klupi i bila malo bolji đak, je naprasno pristala bit oponentica anemičnom premijeru, jer jon je eto anemični ponudijo misto u europskim institucijan sa plaćon od dvaes iljada eura.

Da jedno zlo nikad ne dolazi samo osvidočili smo se kad je Bero u zemlji čudesa, precjednik partije u stečaju ponudijo misto na listi, za EU parlijament, Mireli Holy, koja sliči na avetinju koja je pobjegla iz obitelji Adams, što je rezultiralo time da Mirela promijeni mišljenje o Beri, zemlji čudesa, i svemu ostalom, jer bruxeleska plaća je bruxeleska plaća, jebiga

Dakle žene koje su prestare, ili pregadne da bi mogle snimat porniće mogu se prostituirat u političkim strankama, skupa s pederčinama i muškim kurvama koje su već tamo.


Post je objavljen 22.02.2019. u 12:30 sati.