Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caricauniverzuma

Marketing

Oklagijanje

Nisam odoljela, isprobala sam "oklagijanje tijela". Maderoterapija je tehnika uklanjanja celulita koja potječe izvorno iz Kolumbije s ciljem oblikovanja tijela “čudesnim” anatomskim drvenim napravama, uz dodatak posebnih preparata, što tretman čini potpuno prirodnim, bez ikakvih alergijskih reakcija na koži.
Oklagijice u raznim oblicima napravljene su od bambusa. Prije prvog tretmana, pripremila sam se na "bol". Bilo je potpuno bezbolno. Vrlo je bitno kod koga idete na tretman i je l' osoba dovoljno educirana.
Odlučila sam isprobati oklagijanje nogu i stražnjice.

Ono što sam osjetila je rad cijelog organizma, kao da sam ponovno rođena. Krv je protekla cijelim tijelom i imala sam osjećaj da mogu trčati satima bez prestanka. Kako sam ležala na trbuhu osjetila sam kapljanje tekućine iz nosnica. Sve je proradilo. Tijekom dana sam osjetila pojačano mokrenje.
Tijekom tretmana stimulira se limfni sustav ravnomjernim i ritmičnim pokretima u jednom pravcu prema limfnim čvorovima. Time se aktivira metabolizam pa organizam počinje sam izbacivati suvišnu tekućinu i toksine.



Iskreno, bojala sam se posljedica budući da sam osjetljive kože i sklona modricama. Sutradan je izašlo nekoliko malih plavih masnica, tamo gdje su bili celulitni čvorovi.
Nastavljam dalje s tretmanima.

Ono što je važno znati, celulit nikad ne može nestati do kraja. Našem organizmu je potrebna određena količina vode, kretanje, duševni mir i pravilna prehrana, sam tretman nije dovoljan.



Post je objavljen 21.02.2019. u 16:06 sati.