Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

"To se tak ne radi..."

S obzirom da je mišljenje kao analni otvor (svatko ga ima) tako je neizbježna pojava da svatko iznosi svoje mišljnje o nečemu čak i kada ga nitko nije tražio... Štoviše, danas je svatko nekakav "kritičar", a ponajviše po pitanju onoga u što se najmanje razumije.

Štoviše, upravo najglasniji i najrevniji kritičari nečega su oni koji se time što kritiziraju nikad u životu nisu ozbiljno bavili (ako uopće), niti su u tom području školovani, već je svo njihovo znanje na razini "vidio sam..." ili "čuo sam..." (ako i toliko)... no, bez obzira na to smatraju se "većim znalcima" od onih koji se time bave i vrlo ozbiljno i dugo vremena, a možda su čak i formalno obrazovani na tom području.

I onda se od takvih "sveznajućih" često može čuti upravo famozno "To tako ne radi..." čim netko u njihovoj blizini nešto radi, ali bez objašnjenja kak bi to trebalo raditi (a što upravo pokazuje da to znanje ne posjeduju)... Jer očito da je ljudima (hipertrofiranog ega željnog pažnje) teško reći "Ja se u to ne kužim...", jer valjda smatraju da će ih u tom slučaju netko zbog toga smatrati idiotom.

Post je objavljen 20.02.2019. u 00:00 sati.