Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Skrušeno priznajem - vještica sam!

Eto, skrušeno priznajem da sam prava pravcata vještica. I da znate ne sramim se toga, dapače, ponosna sam na to! Ali da ne gubim vrijeme navest ću samo ukratko neke moje magične moći.

Snažna telepatija - primjer:
Ja i sestra čekamo djecu ispred robne kuće. Naslonjena sam na ogradu i čim mi je prišla sestra ja počnem glasno pjevušiti jednu dječju pjesmicu. Sestra me slušala a onda me s nevjericom pitala: "Kako si znala da sam je ja upravo u sebi pjevušila dok sam šetala???"

Predviđanje - primjer: Čisto iz šale predviđala sam prijateljicama budućnost ali sam se osvrnula i na prošlost koju sam svakoj pogodila sve do tančina. Kasnije sam saznala da je isto bilo i s budučnošću.


Intuicija - primjer: Cca pola godine unaprijed osjetila sam snažan negativan osjećaj preko mnogih svakakvih znakova o skoroj neizlječivoj bolesti meni voljene osobe.

Čudni snovi - primjer: Sanjala sam nekoliko puta snove koje su se u cjelosti obistinjili. U snovima često pronalazim rješenja nekih problema čak i matematičkih zadataka.

Uroci - primjer: Sa susjedom koja mi je i najbolja prijateljica često pijem kavu i zafkavamo se. Prije nekoliko godina rekla sam joj iz šale da čim dođe doma da će ju početi boljeti lijeva ruka sve do lakta te da će bol biti sve jača. Za pola sata mi je došla tražeći da joj pomognem da bol nestane. Prešla sam samo rukom preko njene i bol je nestala. Onda smo se i čudili tome i smijali.

Onako usput, imam na oba dva dlana simian line (dokazano i potvrđeno od znanstvenika iz Nizozemske), što ima samo 2% ljudi na cijelom svijetu.

Simian line:

P.S: Eto i dakle, da žvim u srednjem vijeku sigurno bih već bila na lomači hehehehee....

Post je objavljen 19.02.2019. u 23:38 sati.