Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neukrotivacarolija

Marketing

ko je tu lud

Čitam neki dan članak o Nini Badrić kojoj su uzor majke koje se po snijegu s djecom upute u škole/vrtiće pa stignu na vrijeme na posao, a prije toga su sretno i spretno također na vrijeme dovele djecu na njihova krajnja odredišta.
Mi smo joj uzor. Zamisli. Dobar si je PR izgradila na takvoj priči. Dobra fora.
Ja onak važno to sheram na fejsu da bih jutros skužila da ona kupuje slavu na takvim jeftinim člancima. Ludo me zanima koliko je to moguće uopće se diviti nekome i nečemu, ako uopće nisi bio u toj koži da bi spoznao i shvatio kakva je to muka i patnja.
Ne znam, možda sam sad oplela po ženi u prazno, al znam koliko sam se naje…tih dana sa snijegom, skafanderima, tramvajima za koje nisi siguran hoće li uopće stići…al ovim putem odajem priznanje ZETu i inima…ne bih htjela onom jednom, ajmo delat, al kaj ćeš, on upravlja našom lovom pa je okej onda reć , fala striček kaj smo stigli na vrijeme jer u konačnici kakti njemu moramo bit zahvalni jer smo naše pare dali u ' prave ruke', hahaha.
Sad sam skoro postala ko Freš pa krenula politizirat, a ne, ne.
Samo da još napomenem da je jučer na jednom drugom portalu izašao članak koji sam ja isto tako sherala na fejs, a nitko ne kupuje PR bodove.
Dvoje slijepih koje osobno poznajem su ponosni roditelji malog 16 mjesečnog dječaka, bore se svako jutro do vrtića s loše parkiranim autima, biciklistima koji sumanuto voze i lošim uvjetima za slijepe i slabovidne osobe uopće u R. Hrvatskoj…bore se svaki dan za sebe, ne žele PR, ne žele ništa osim da ih se ne etiketira i ne smatra nesposobnima…
Pa Vas ja pitam jel Nina Badrić stvarno tako jadna da ne kažem glupa jer si bilda PR na ljudima i ženama, a ona to nikada ne će biti- majka.

A



Post je objavljen 19.02.2019. u 09:25 sati.